Dani Oțil poate să aibă amantă: ‘Am primit dezlegare de la soție’. Trebuie să îndeplinească două condiții

Dani Oțil poate să aibă amantă: ‘Am primit dezlegare de la soție’. Trebuie să îndeplinească două condiții
Dani Oțil poate să aibă amantă

Dani Oțil se gândește la vacanță, cum de altfel toată echipa emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani, de la Antena 1. Însă matinalul are unele gânduri și întrebări mai mult sau mai puțin retorice în ce privește vacanța, „de om însurat”. „Cu cine e mai bine să pleci în vacanță, cu soția sau amanta?„ este una dintre noile sale dileme.

Dani Oțil „are dezlegare” la amante

Dani Oțil numără un an de când are statutul de bărbat însurat. Viața i s-a schimbat radical, cu soție și copil. Însă iată că la nou statut, noi frământări și întrebări apar. Matinalul ar fi tentat, din câte se pare, să îl încerce și pe cel de bărbat însurat, dar și cu amantă, o chestiune, dezbătută, din mărturisirile sale, și în familie.

Soția matinalului s-a arătat destul de „îngăduitoare” la dorința soțului ei, dându-i „dezlegarea”. Cu două condiții, ce-i drept, pe care Dani Oțil le-a expus și în ediția de azi a emisiunii.

„Cu cine e mai bine să pleci în vacanță, cu soția sau amanta? Eu nu am amantă, dar vreau să îmi fac și eu una. Am și dezlegare de la soție, dacă are peste 65 de ani și o moștenire, atunci nu e nicio problemă”, a declarat Dani Oțil în ediția de azi a emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani, stârnind hohote de râs în platou.

Răzvan Simion ”a răspuns” tangențial provocării lansate de colegul său de emisiune, printr-un banc.

„Știi bancul cu soția geloasă? Vine soțul acasă de la muncă și soția îi zice: „Nenorocitule, nu am găsit fire de păr pe cămașa ta!… Cine-i chelioasa?„.

Dani Oțil, mărturisirile unui om însurat

Dani Oțil este a mai povestit, în stil propriu însă, și „luptele” duse, de-a lungul timpului pentru a-și satisface soția. Familia locuiește într-o vilă de lux în Corbeanca, iar matinalul a povestit, spre exemplu, despre transformările în materie de amenajări interioare care au tot avut loc de când este împreună cu Gabriela Prisăcariu, iar asta doar pentru a-i face pe plac.

„Dani: Pentru cei care vor să își facă soția fericită! Soția a zis că e cam veche mașina de spălat vase! „Nu mă interesează, vreau alta nouă”, a zis soția.

Răzvan: Deci ai schimbat și mașina de spălat vase? Dar a mai rămas ceva din vechea mobilă?

Dani: A mai rămas o ușă, p-aia nu a putut să o scoată”, a fost dialogul iscat între Răzvan și Dani, într-o ediție recentă a emisiunii.