Dan Negru, mărturisire rușinoasă despre Benone Sinulescu. Vedeta Antena 1 a spus adevărul acum

Dan Negru, mărturisire rușinoasă despre Benone Sinulescu. Vedeta Antena 1 a spus adevărul acum
Dan Negru, mărturisire rușinoasă despre Benone Sinulescu

Dan Negru a mărturisit pe Facebook că l-a ”mințit” pe Benone Sinulescu în ultima vreme. Acesta trebuia să filmeze cu el emisiunea ”Legendele„ în august, dar a spus că nu și-a putut convinge colegii din televiziune, cu toate că audiențele erau bune și costurile mici.

Dan Negru, mărturisire rușinoasă despre Benone Sinulescu

Dan Negru a făcut o mărturisire legată de Benone Sinulescu, cu care plănuia o filmare în luna august.

”Mă bucur să aflu ca Benone e bine! Recunosc, l-am mințit in ultima vreme…Trebuia sa filmez cu el pentru „Legendele” in august, dar n-am putut să-mi mai conving colegii din televiziune deși audiențele cu legendele erau mari și costurile infime.

Așa că in vremea negocierilor care au urmat l-am mințit spunându-i că filmările cu el merg înainte. Căutam fotografii pentru „Legendele” și pregăteam poveștile despre intâlnirile lui cu Sadoveanu sau Maria Tanase. Suntem ipocriți și campioni la parastase. Audiența tv a „Legendelor in viață” a fost de cele mai multe ori peste media știrilor. Adică, se poate și cu ei in viață. Dar știrile voiau parastas! Așa cum îi adulmecă acu’ breaking -news-ul. Beni, păcălește-i. Filmăm in august cum am promis!”, a spus Dan Negru pe pagina sa de Facebook.

”Trebuie operat”

Despre starea de sănătate a lui Benone Sinulescu a vorbit iar fostul său PR, pe nume Ionuț Pavel. Acesta spune că maestrul are nevoie urgentă de o operație, însă soția acestuia se opune ca el să fie dus la Timișoara pentru a fi operat.

”O veste buna si una rea. Viata lui Benone Sinulescu a fost salvata. Noi am cautat sa discutam cu Arafat, domnul Arafat a incercat sa ne ajute sa luam legatura cu specialisti cardiologi, problema maestrului este că o artera care hraneste creierul este 80 la sută astupata. Trebuie operat, dar sotia dansului se opune ca sa fie dus la Timisoara sa fie operat. Zice ca a luat legatura cu o clinica din strainatate, pai tot prin cei din Romania trebuie sa treaca. Doamna nu lasa pe nimeni, l-a refuzat si pe Arafat care i-a pus la dispozitie cei mai buni specialisti din Romania. Trebuie operat. Am discutat cu cei mai buni medici din Romania, nu inteleg indaratnicia sotiei lui.

Eu si sotia lui nu mai comunicam de trei luni, am avut mici divergente, dar de o luna, ea i-a luat telefonul maestrului si nu mai poate comunica cu nimeni. El nu este ingrijit cum trebuie, nu are boli de batranete. Cand a ajuns la Arad, era total deshidratat. Dupa 3-4 ore era deja pe picioare. Ce ne spune treaba asta? L-am văzut personal, ultima oară, acum 1 an. De 3-4 luni nu mai vorbesc cu el, i-a luat soția telefoanele. Avea probleme și atunci, dar medicii îl rugau să îi curețe venele. A spus că se va opera la Arad, dar nu a mai ajuns. Am aflat de la diverse persoane că era programat la operație pe 15 iunie în Timișoara, dar nu a mai ajuns la operatie”, a spus Ionuț Pavel azi, în emisiunea La Măruță.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI