Dan Negru a dat lovitura pentru Revelion 2022. Câți bani va lua pentru a îl prezenta din New York EXCLUSIV

Dan Negru a dat lovitura pentru Revelion 2022. Câți bani va lua pentru a îl prezenta din New York EXCLUSIV
Dan Negru a dat lovitura pentru Revelion 2022

Dan Negru este cerut la ”export” și peste Ocean. Astfel că, dacă pe 31 decembrie îl veți vedea pe micul ecran, la Antena 1, cu tradiționalul său program de divertisment, de fapt, el se va afla la mii de kilometri distanța de țară, tocmai la New York, unde este așteptat să distreze românii stabiliți în America, în cadrul unei petreceri de pomină: ”Va merge acolo cu sotia și cu cei doi copii, vor fi tratați regește”, ne-au dezvăluit apropiații lui Dan Negru, în exclusivitate pentru playtech.ro.

Dan Negru a dat lovitura de Revelion 2022

  • Este invitat la New York cu soția și cu cei doi copii

Dan nu va petrece Noaptea dintre Ani în România, în fața televizorului, așa cum obișnuia, ci tocmai la New York, la invitația unui patron de local: ”Dan este invitat acolo cu soția, Codruța, și cu cei doi copii ai lor, Bogdan și Daria. Li se vor plăti biletele de avion, cazarea și masa, iar Dan va primi și suma de 1.500 de dolari.

Acolo, este așteptat de românii din Diaspora și va prezenta toată seara un eveniment complex, cu un concurs de ”Miss” și un altul, cu premii consistente, va avea loc și o tombolă, pentru participanți. Dan Negru are drept de muncă peste hotare, fiind angajat și la Chișinău, la postul de televiziune Prime TV, unde este lider de audiență, la fel ca în România”, ne-au mai dezvăluit apropiații vedetei Antena 1.

Cu cât este plătit pentru un eveniment?

  • Dan Negru este cel mai scump prezentator: 4.000 de euro, pentru un eveniment

Dan Negru este, de departe, unul dintre cei mai scumpi prezentatori tv, având onorarii, la evenimente, și de peste 4.000 de euro: ”Dan Negru prezintă inclusiv petrecerile studenților, dar acolo cere doar 1.000 de euro, e singurul loc unde nu taxează mult.

A refuzat nunțile, este prea obositor să stea toată noaptea, plus că, din acest tip de petreceri, nu ies prea mulți ban. Iar în Chișinău, unde are și emisiuni tv, este solicitat de firme. În curând va fi prezent și la deschiderea unui lanț important de magazine din Chișinău, având contracte de 4.000 de euro”, ne-au spus aceleași surse.

  • Dan Negru va prezenta ediția din acest an a Festivalului Medieval Sighișoara

Dar, Dan Negru a reluat, după șomajul impus de pandemie, și seria evenimentelor în aer liber, așa că se anunță un an bun, pe plan financiar. El va fi amfitrionul Festivalului Medieval din Sighișoara, care va avea loc pe 31 iulie și 1 august: ”A prins un contract bun, pentru cele două zile de spectacole, în jur de 5.000 de euro”. Primarul Municipiului Sighișoara, Ioan Iulian Sîrbu, a anunțat marele eveniment, pe Facebook:

”Mi-am propus să avem Festivalul Medieval. Însă, trebuie să ținem cont de pandemie și de regulile care se vor impune în perioada aceea. Autenticitatea, calitatea și profesionalismul vor face ca ediția cu numărul 27 să fie de neuitat!”.