Boala gravă de care Benone Sinulescu este suspect. Ce se întâmplă cu artistul în aceste clipe EXCLUSIV

Boala gravă de care Benone Sinulescu este suspect. Ce se întâmplă cu artistul în aceste clipe EXCLUSIV
Boala grava de care e suspect Benone Sinulescu

Vestitul artist de muzică populară Benone Sinulescu (84 de ani) se află de sâmbătă în grija medicilor Spitalului Judeţean de Urgenţă din Arad, unde este supus unui lung șir de analize, după ce săptămâna trecută a leșinat în casă. Surse apropiate cântărețului ne-au vorbit despre starea actuală de sănătate a artistului.

”Va mai fi supus unui amplu set de analize”

Surse medicale bine informate au declarat, pentru Playtech.ro, că Benone Sinulescu se află internat la Terapie Intensivă, dar că este “conştient şi cooperant”. Viaţa acestuia se află în mâinile unui colectiv de medici, cu diverse specializări, format la puţină vreme după internarea acestuia, care se consultă constant pe tema evoluţiei afecţiunilor sale.

“Trebuie spus că Benone Sinulescu a fost conştient încă de la internarea sa. Pe de altă parte, a fost şi va mai fi supus unui amplu set de analize, de mai multe feluri, inclusiv în primele zile ale acestei săptămâni. E vorba despre investigaţii multiple pentru a avea un tablou cât mai aproape de adevăr a stării de sănătate a pacientului”, au declarat aceleaşi surse sub acoperirea anonimatului.

Solistul a leșinat joi în casa sa din comuna Bârzava

Din păcate, familia artistului a impus medicilor spitalului un embargo asupra informaţiilor medicale legate de starea de sănătate a îndrăgitului artist. Ceea ce se ştie e că Benone Sinulescu a fost internat la Spitalul Judeţean din Arad, sâmbătă după-amiază, după ce joi a leșinat în casa sa din comuna Bârzava, aflată la peste 60 de kilometri distanţă de Arad.

El suferă de o boală a inimii, după toate indiciile, agravată în ultimele 18 luni de pandemie, dar e suspectat şi de faptul că a dezvoltat o formă a bolii Alzheimer. După incidentul de joi, când Benone şi-ar fi pierdut cunoștința, soția l-a dus la o clinică privată din apropierea locuinţei, care însă nu dispunea de echipamentele medicale necesare tratamentului. Există indicii serioase că medicii Spitalului Judeţean arădean le-au reproşat celor doi soţi decizia iniţială luată.

Soţia lui Benone Sinulescu, acuzată de fostul impresar al solistului că nu l-a internat la Urgență

Soţia lui Benone Sinulescu, Elena, a postat luni dimineață pe pagina de Facebook, un mesaj, în care aducea unele precizări, referitor la comunicatul de presă emis de fostul impresar al solistului, Ionuț Pavel. Acesta a acuzat-o, sâmbătă, pe femeie, că nu l-a internat pe artist la Urgență, ci la o clinică privată, unde Nea Beni nu poate fi tratat corespunzător:

“Benone Sinulescu nu a fost găsit inconștient, ci a căzut și nu a dorit să fie internat. Locuind singuri, la casa din localitatea Bârzava, neputând să îl ridic și din dorința de nu fi expusă într-o situație nefavorabilă imaginii publice, împreună am stabilit să solicităm o ambulanță de la o clinică privată, în care a fost internat temporar și a continuat tratamentul, beneficiind de condiții medicale de calitate”.

La nici două ore după comunicatul de presă, Elena și-a dat acordul ca Benone să fie transferat de la clinica privată la Spitalul de Urgență din Arad, pentru analize și tratament:

”Medicii roiesc în jurul lui”, ne-au mai zis aceleași surse.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI