25 oct. 2024 | 14:50

Cum l-a lăsat Oana Zăvoranu pe soțul ei fără 300.000 de euro. Gafa uriașă făcută de vedetă

Diverse
Cum l-a lăsat Oana Zăvoranu pe soțul ei fără 300.000 de euro. Gafa uriașă făcută de vedetă
„Aveam bani foarte mulți acolo.”

Dacă zilele trecute vorbeam despre cearta brunetei cu fanii pe rețelele de socializare, astăzi vorbim despre cum l-a lăsat Oana Zăvoranu pe soțul ei fără 300.000 de euro. Vedeta a vorbit despre gafa uriașă făcută.

Oana Zăvoranu, de la trandafiri pe TikTok, la o gaură de 300.000 de euro

Nu cu mult timp în urmă, internauții asistau la scandalul iscat de brunetă pe TikTok, împotriva celor care, în opinia ei, ar fi trebuit să facă donații în bani, și nu să-i ofere trandafiri virtuali.

Reproșurile și modul în care aceasta le-a reproșat nu se poate reda în totalitate aici, așa că, puteți căuta singuri clipul cu pricina. Cert este că frumoasa brunetă, acum în faliment și cu clinica medicală, este foarte supărată.

Ba mai mult, a ajuns de la trandafiri pe TikTok, la o gaură de 300.000 de euro, iar totul avea să plece de la decizia sa de a-i vinde mașina soțului, un Porche.

Cum l-a lăsat Oana Zăvoranu pe soțul ei fără 300.000 de euro

Situația a fost generată de scandalul în care era implicat Alex Ashraf, iar ca pedeapsă, și împinsă de la spate de Horia Vlădescu, Oana Zăvoranu avea să ia decizia de a-i vinde mașina de 100.000 de euro.

Suma pe care avea să o încaseze pe mașină era 25.000 de euro, o adevărată pagubă în buget. Numai că, de aici lucrurile se complică.

În încercarea sa de a repara situația cu partenera de viață, Alex Ashraf lua decizia de a strânge ceva bani pentru a-i face o surpriză Oanei Zăvoranu. Astfel că a strâns bani și bijuterii, în valoarea totală de 300.000 de euro.

În mod normal, ai crede că astfel de valori ar trebui puse într-un seif, fie acasă, fie chiar într-o bancă. Dar, așa cum povestește chiar Alex Ashraf, lua decizia de a-i pune într-o pungă și să-i ascundă sub unul din scaunele din mașina vândută de soția sa.

„Deci Porsche-ul de peste 100.000 de euro a fost vândut cu 25.000 de euro. Aveam bani foarte mulți acolo. În jur de 300.000 de euro. Bani și bijuterii. Care, pur și simplu, au dispărut.

Asta a fost boala mea, de m-am certat cu Oana atunci și am strâns degeaba, pentru că trebuia să plătim una-alta și au fost mai multe lucruri care s-au greșit în perioada respectivă cu Horia și am zis: eu țin banii la mine, nu la seif, nu la nimic…”, povestește Alex Ashraf, conform Cancan.

Gafa uriașă făcută de vedetă

După cum dă de înțeles soțul cheridei, aceasta nu avea de unde să știe de existența acestor bani, ascunși în mașina vândută, și-așa, pe o sumă de nimic.

Dar, mai spune Alex Ashraf, ulterior a încercat să o găsească, întrebând prin oraș, dar fără niciun rezultat, astfel că vorbim acum despre gafa uriașă făcută de vedetă, o adevărată gaură în bugetul celor doi.

În destănuirile sale, bărbatul spune că n a vrut să le pună într-un seif, și că mașina era cel mai sigur loc unde să țină ascunse aceste valori

„Mașina era seiful meu. Am văzut niște poze la Oana în telefon și l-am sunat pe Alex, un angajat al clinicii, dar el nu a găsit banii și bijuteriile, că dacă le găsea, își lua casă, mașină, se vedea asta.

(…) Strângeam bani, că Oana nu voia o casă în afara Bucureștiului și eu voiam să-i fac o surpriză, când ajung la jumătate de milion, m-am dus, am luat un teren, am făcut casă, Oana, casa noastră de vis… Nu am mai ajuns până acolo”, povestește Alex Ashraf.

Acum, și cu mașina vândută, și cu cei 300.000 de euro dispăruți, cei doi vor trebui să-și revină din punct de vedere financiar, având în vedere că a fost nevoită să declare falimentul clinicii.

În ceea ce privește paguba, același Alex Ashraf concluzionează „mi-a vândut mașina, bunurile din ea, bani cash și bijuterii”.

Parteneri
Cine este românul care și-a zidit iubita într-un perete dintr-un bar din Germania. Detalii cutremurătoare despre acest caz
Redactia.ro
O nouă monedă va fi introdusă de BNR! Cât va costa și ce personaj important din istoria României se află pe bani
Click.ro
Putin: Oricare ar fi rezultatul războiului din Ucraina, el trebuie să fie în favoarea Rusiei. „O spun deschis, fără nicio rușine”
Digi24
ȘOCANTI!!! Cum arăta Ilinca Vandici înainte de operații. IMAGINILE bombă au scăpat pe net
Vocea.biz
'Câtă lipsă de bun simț, educație, cât prost gust'. Alina Ceușan, criticată dur de Oana Pellea. Ce a făcut influencerița
Unica.ro
Mititelu Junior și-a schimbat mașina. Culmea, cu una care îi amintește de fosta iubită
EVZ.ro
Laura Crișan ar fi vrut să incendieze casa moștenită de la familia ei! Declarațiile halucinante ale unui martor: ”Pentru a scăpa de...”
Spynews
Intră banii direct în contul românilor! Cine va primi minim 500 de lei de la stat
Capital.ro
Oana Pellea, scoasă din sărite de gestul făcut de Alina Ceușan: „Dizgrațios, nesimțită postare”
Avantaje
CUTREMUR în România! ORAȘUL unde s-a SIMȚIT cel mai PUTERNIC
Mediaflux
El este Lehel, bărbatul suspectat că a ucis-o pe românca de 48 de ani și a zidit-o într-un bar din Germania. Vecina Luminiței, declarații halucinante | FOTO
Spynews.ro
Jupiter Retrograd până în februarie 2025. Care sunt zodiie afectate și ce lecții au de învățat în perioada următoare
Realitatea.net
Cum a început povestea de dragoste dintre Levent Sali și iubita Dalia. Cei doi sunt în centrul unui scandal uriaș
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro