21 oct. 2024 | 20:32

Oana Zăvoranu, mare ghinion în afaceri. Clinica ei, oficial în faliment. Vedeta a făcut scandal pe rețelele de socializare

Diverse
Oana Zăvoranu, mare ghinion în afaceri. Clinica ei, oficial în faliment. Vedeta a făcut scandal pe rețelele de socializare
Afacerile nu îi merg bine deloc Oanei Zăvoranu

Oana Zăvoranu, recunoscută pentru ieșirile ei din peisaj, a călcat iar pe bec. Într-o postare recentă de pe TikTok, bruneta s-a dezlănțuit la adresa celor care îi urmăresc postările. Tot aici, fanii au aflat și de faptul că bruneta are mare ghinion în afaceri. Recent, clinica pe care aceasta o deținea a intrat oficial în faliment, iar vedeta a făcut scandal pe rețelele de socializare.

Oana Zăvoranu, de la cerut de ajutor, la scandal cu fanii pe TikTok

La cei 51 de ani pe care îi are, Oana Zăvoranu se lăuda recent că se simte bine și că lucrurile merg prefect. Numai că, prin luna iunie a acestui an, Oana Zăvoranu făcea apel la fani să o ajute, la acel moment find vorba de câteva proiecte pe care acestea le avea în cap, dar avea nevoie de sponsori.

Concret, bruneta vroia să se apuce de făcut filme, spunând atunci că „Sunt un om de încredere și am atât echipă dornică să muncească temeinic la un proiect cinematografic de succes”, dar fără bani. Nu se știe dacă a reușit să găsească ceea ce și-a dorit, dar cert este că de la acel moment și până azi, au început să apară alte probleme.

În cea mai recentă postare video pe TikTok, extrem de nervoasă, Oana Zăvoranu s-a dezlănțuit la adresa urmăritorilor ei, folosind și un limbaj mai puțin colocvial la adresa acestora. Astfel că, bruneta a ajuns, de la cerut de ajutor, la scandal cu fanii pe TikTok.

Oana Zăvoranu, mare ghinion în afaceri

Se pare că unul din motivele pentru care a reacționat așa, este și faptul că ar avea ghinion în afaceri. Din informațiile recente, clinica pe care bruneta o deținea, alături de soțul ei, ar fi intrat în faliment.

Ba mai mult, conform celor de la știripesurse.ro, proprietarii spațiului unde se afla clinica au cerut în instanță evacuarea spațiului închiriat, iar judecătorii le-ar fi dat câștig de cauză.

Nu se știe clar care au fost cauzele care au dus la stiuația de fapt, și de ce clinica a intrat în faliment, dar în mod sigur lucrurile nu merg bine pentru Oana Zăvoranu, cel puțin în afacerile pe care aceastea le deține.

Vedeta a făcut scandal pe rețelele de socializare

Așa cum spuneam mai devreme, a ieșit mare tărăboi pe rețelele de socializare, mai exact pe TikTok, din cauza unor așa-numite meciuri, în care utilizatorii trebuie să participe în echipe, susținându-și favoriții prin donații, inclusiv prin donarea de trandafiri virtuali

Numai că, Oana Zăvoranu, extrem de supărată pe cei care ar fi trebuit să-i doneze anumite sume, a făcut scandal și lucrurile au degenerat.

Nu știm exact cum s-au terminat lucrurile, dacă au fost în favoarea Cheridei sau nu, dar cert este că limbajul folosit nu a fost unul pe care să-l putem reda.

Parteneri
Mesajul Danielei Iliescu pentru Iancu Sterp stârnește controverse. Absența de la cununie, în centrul discuțiilor
Redactia.ro
Cele două fructe pe care trebuie să le pui în butoi când faci varză murată. Secretul gospodinelor din Bucovina
Click.ro
Prima reacție a Rusiei după referendumul din Republica Moldova. Ce a transmis purtătorul de cuvânt al lui Putin
Digi24
Loredana Groza, SENZUALĂ în pat! Imaginile PROVOCATOARE au ajuns pe Internet
Vocea.biz
Cum s-a îmbrăcat Dana Budeanu la înmormântarea fostei soacre, Delia Budeanu. PRIMELE IMAGINI / FOTO
Unica.ro
Toată Planeta îl plânge. A murit idolul
EVZ.ro
Ce a pățit o româncă în aeroport, în China! A rămas uimită când camerele de supraveghere o urmăreau peste tot
Spynews
Toată Rusia e în doliu. A fost găsit mort în curtea clădirii. S-a sinucis!
Capital.ro
Delia Budeanu a trăit drama divorțului, dar și tragedia de a rămâne văduvă. Cu Radu Budeanu a trăit iubirea sublimă, până când moartea i-a despărțit
Avantaje
Cea mai mare GREȘEALĂ la recalcularea PENSIILOR. SUTE DE MII de pensionari sunt afectați
Mediaflux
Consiliul General a aprobat referendumul în București. Când are loc și la ce întrebări trebuie să răspundă cetățenii
Spynews.ro
Jupiter Retrograd până în februarie 2025. Care sunt zodiie afectate și ce lecții au de învățat în perioada următoare
Realitatea.net
Babasha se confruntă cu probleme de sănătate. Ce a pățit: „Pe partea dreaptă a feței am o hemipareză”
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro