Cum face bani Ana Porgras acum. A mărturisit cu gura ei: ”O fac din plăcere”

Vestea că Ana Progras a fost eliminată de la Survivor România a venit ca un șoc atât pentru membrii Faimoșilor și Războinicilor, cât și pentru telespectatorii competiției din Republica Dominicană, care semnaseră și o petiție pentru ca fosta gimnastă să se întoarcă în concurs. Ce lucrează, acum, fosta Faimoasă. A mărturisit cu gura ei.

Cum face bani Ana Porgras acum

Ajunsă înapoi în România, Ana și-a reluat viața de dinainte, susținându-i în continuare pe colegii ei de la Faimoși, în special pe Zanni, despre care crede că va fi marele câștigător al acestui sezon.

De când a renunțat la gimnastică, într-un moment de cotitură al vieții sale, frumoasa Ana Porgras s-a reprofilat. Bruneta a făcut un curs de manichiură și a ajuns, acum, să profeze în meseria pe care se pare că o stăpânește foarte bine.

„Când eram în lotul de gimnastică, eram preocupată de unghii, aveam tot felul de ustensile. După ce am renunțat la gimnastică, câțiva ani nu am făcut nimic, mă distram și mă relaxam. Mi-am cumpărat un apartament, o mașină, aveam ce îmi trebuia, plus rentă viageră oferită sportivilor de performanță.

După câțiva ani, am început să mă simt inutilă, eram dezorientată, nu știam în ce direcție să o iau. Mă gândeam ce-mi place să fac. Am făcut un curs de manichiură, inițial pentru mine. Apoi am făcut un curs de perfecționare. Acum mă ocup cu asta de plăcere”, a declarat fosta Faimoasă Ana Porgras pentru publicația VIVA!.

Ana Porgras nu se aștepta să plece de la Survivor România

Relația sinceră și frumoasă dintre Ana Porgras și Zanni de la Survivor România i-a emoționat pe fanii echipei roșii. Când și-au luat rămas bun, Faimoasa l-a îmbrățișat pe colegul ei de ștafete și i-a spus că-l așteaptă în România să se întoarcă precum un campion, fiind convinsă că va câștiga sezonul actual al showului.

Întrebată pe aeroport, la venirea în țară, cine va câștiga Survivor, Ana a răspuns fără ezitare că este convinsă că artistul cu peste 100 de tatuaje va aduce, în România, trofeul din Republica Dominicană.

„Asta e întrebare capcană. Normal că pe Zanni. Trebuie să fie câștigător. O să-l aștept aici și dacă nu vine cu trofeul, mare bătaie ce o să își ia. El merită din toate punctele de vedere, și social și sportiv. El e omul care dacă are ceva să îți spună, el va veni în fața ta și îți va spune”, a spus Ana Porgras, fosta Faimoasă de la Survivor România.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI