Jador, comentariu nepotrivit despre concurentele noi de la Survivor România 2021: ”Sunt în călduri”

Jador, comentariu nepotrivit despre concurentele noi de la Survivor România 2021: ”Sunt în călduri”
Jador, comentariu nepotrivit despre concurentele noi de la Survivor Romania 2021

Irisha și Raluca Dumitru i-au sucit mințile lui Jador de la Survivor România. Ce spune îndrăgitul manelist despre venirea noilor sale colege în echipa Faimoșilor. Care ar fi fost reacția celorlalți băieți din echipă.

Jador, comentariu nepotrivit despre concurentele noi de la Survivor România 2021

Se lasă cu scântei la Survivor România. Venirea celor două concurente noi nu a fost trecută cu vederea de către celebrul manelist. Jador și-a exprimat opinia despre prezența Ralucăi Dumitru și a Irishei în tabăra Faimoșilor. Deși în primul joc, cel de recompensă, fetele au fost învinse de către noile Războinice, Maria și Vera, iată că au prins mai mult curaj în timpul primului joc de imunitate al săptămânii, reușind să aducă puncte pentru echipa roșie.

Sincer, direct și fără jenă, Jador ne-a obișnuit cu ale sale comentarii fără filtru, iar sosirea noilor sale coechipiere nu l-a lăsat indiferent pe artist, care vede un impediment major în cadrul echipei. Mai în glumă, mai în serios, Jador a declarat că venirea noilor fete în camp poate fi periculoasă pentru băieți, care nu se mai pot concentra pe traseu.

„Eu când am auzit model, am zis aoleu, Doamne, ce ne-ați adus? Zici că ne fentează oamenii ăștia. Am spus că nu se vor descurca, dar sunt brânză bună… să se mai învechească puțin să facă treabă bună. Venirea lor nu face bine, băieții sunt în călduri, atât pot să spun”, a declarat Jador la Survivor România.

Raluca Dumitru și Irisha, despre participarea la Survivor România

Faimoșii s-au bucurat de venirea celor două noi colege în cadrul competiției din Republica Dominicană, cărora le-au făcut o întâmpinare ca la carte:

„Bine ați venit în vilă. Am văzut că veniți cu un vibe pozitiv”, a spus Culiță Sterp.

„Eram îngrjiorată că am rămas singură și mă simțeam în pericol și mi-au venit două fete. M-am bucurat, le știam. Cu Irina m-am întâlnit pe la emisiuni, iar Raluca mi-a fost colegă”, a dezvăluit și Elena Marin.

La rândul lor, Irisha și Raluca Dumitru spun că participarea la Survivor reprezintă una dintre cele mai mari provocări ale vieții lor. Vedetele au fost încântate de a face parte din echipa roșie.

„E solicitant, e diferit, dar nimeni nu a fost perfect de la început. Ne mai dați o șansă și o să ne descurcăm”, a spus Irisha.

„E greu și din fața televizorului dar aici e mai greu. Mă obișnuiesc după aia. Nu-mi place să pierd. Îmi place să câștig și la cărți. M-am ofticat rău că am pierdut”, a precizat și Raluca Dumitru.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI