Zanni și Elena Marin, din nou la cuțite la Survivor România 2021. ”Ochi de șarpe și zici că nu te așteptai”

Zanni și Elena Marin, din nou la cuțite la Survivor România 2021. ”Ochi de șarpe și zici că nu te așteptai”
Zanni si Elena Marin din nou la cutite la Survivor Romania 2021

Un nou scandal a izbucnit între Zanni și Elena de la Faimoși. După ce conflictul dintre ei părea se fi aplanat de tot, în ultimele ediții ale showului din Republica Dominicană, protejatul lui Alex Velea a răbufnit, din nou, din cauza tensiunilor care au apărut în interiorul echipei roșii.

Zanni și Elena Marin, din nou la cuțite la Survivor România 2021

Zanni o acuză, din nou, pe Elena Marin de falsitate, numind-o șarpe. De asemenea, artistul cu peste 100 de tatuaje a dat de înțeles că frumoasa dansatoare s-ar simți amenințată de prezența noilor concurente, Irisha și Raluca, în competiție.

„Când ai văzut că au venit fetele astea, ți-a picat fața. Lasă, mă, ce să nu începem? Ce jigniri, mă Eleno, cine te-a jignit? Formula de final, erai și tu în ea, dar când te văd că ești atât de șarpe… Ochi de șarpe și zici că nu te așteptai. Îi păcălește pe cei din jur”, a declarat indignat Zanni la Survivor România.

Zanni a fost foarte supărat și înainte de jocul de recompensă de joi, 8 aprilie, când i-a mărturisit prezentatorului de la Survivor, Daniel Pavel, că este nemulțumit de felul în care sunt votați cei mai buni oameni din echipă pentru a fi eliminați, amintind de ultimul Consiliu de eliminare, când au fost propuși Sebastian și Ana.

Zanni a avut conflicte și cu Culiță Sterp

Se pare că plecarea Anei Porgras l-a afectat pe Zanni mai mult decât credeau colegii săi Faimoși, artistul implicându-se în mai multe conflicte cu ai săi coechipieri. Culiță Sterp l-a acuzat pe trapper, înainte de jocul de recompensă de joi, 8 aprilie, de faptul că ar fi o persoană falsă, care l-a trădat atunci când se aștepta cel mai puțin.

„Voiam să vorbesc cu tine, după Consiliu. Tu mă cunoști pe mine așa cum te cunosc și eu pe tine și știi că urăsc oamenii falși. Înainte de Consiliu, tu ai venit să îmi spui să-l votez pe Jador, iar lui i-ai spus să mă voteze pe mine. Dacă tu chiar ai făcut asta e foarte trist, pentru că nu mă așteptam.

Dacă ai ceva să îmi mai spui, să vii să îmi spui în față. De acum încolo vom fi doar colegi, eu am incercat să fiu prieten cu toată lumea. Ești ultimul de la care mă așteptam și nu imi vine să cred.”, i-a spus Culiță Sterp lui Zanni în tabăra Faimoșilor.

Ce a avut Zanni de spus:

„Eu am vorbit cu Jador despre faptul că dacă echipa era corecta, trebuia să îl votăm pe el sau pe Moroșanu. Echipa noastra e formată din jumatate de oameni care aleargă și ceilalți sunt accidentați. I-am zis lui Jador că te doare spatele. Nu i-a zis nimeni Băi, să-l votezi pe Culiță.”, s-a apărat Zanni.