02 oct. 2024 | 10:00

Cum arăta Neti Sandu în tinerețe. Imagini de colecție cu celebra prezentatoare TV

Știri generale
Cum arăta Neti Sandu în tinerețe. Imagini de colecție cu celebra prezentatoare TV
Neti Sandu: „Acesta a fost evenimentul nefericit”

Pentru majoritatea românilor, ea a fost aducătorul de vești astrologice bune, de mai bine de un sfert de veac. Dar, cu mult timp înainte de a deveni una din vedetele Pro TV, era bibliotecară. În același timp, sunt puțini care care știu, sau au văzut, cum arăta Neti Sandu în tinerețe. Dar asta s-a schimbat, având în vedere apariția unor imagini de colecție cu celebra prezentatoare TV.

De la „Aneta” la „Neti”, și de la biblotecă, la Pro TV

Astăzi în vârstă de 64 de ani, și cu o tunsoare ce avea să-i aducă notorietate, Neti Sandu nu a fost întotdeauna Neti Sandu. Multă vreme, fanii astrologului nu au știut cum o cheamă pe Neti Sandu, de fapt.

Cum arăta Neti Sandu în tinerețe. Imagini de colecție cu celebra prezentatoare TV

În buletin vedeta apare cu numele de Aneta, iar schimbarea a venit odată cu apariția sa pe micile ecrane, în urmă cu aproape un sfert de veac, la nou-înființatul Pro TV.

La fel, ceea ce puțini au știut, este că Aneta Sandu venea din postura de bibliotecară la un institut de proiectări și arhitectură.

Cum arăta Neti Sandu în tinerețe

Fanii postului tv din Pache Protopopescu își mai aduc aminte de primii ani ai postului, și figurile celor care aveau să devină, în timp, vedetele de primă mână la Pro TV.

Neti Sandu avea să apară în această echipă proaspătă, alături de Florin Călinescu, în emisiunile matinale în 1993. Primele predicții astrologice le făcea la PRO FM; ulterior devenind o prezență permanentă pe micie ecrane, la PRO TV.

Cum arăta Neti Sandu în tinerețe. Imagini de colecție cu celebra prezentatoare TV

Ceea ce avea să atragă atenția atunci, ca și astăzi de altfel, era coafura astrologului Neti Sandu, despre care recunoștea la un moment dat că era mereu întrebată, dac nu cumva este o perucă.

„Eu de 30 de ani spun că e părul meu, s-a dovedit, am filmat cum mă spăl pe cap, cum îmi întinde părul coafeza mea de la Pro Tv.

Stau și mă gândesc, e ceva rău că-mi stă perfect părul, care e problema? El stă prea perfect ca să fie adevărat. Dar, poți să accepți totuși că este adevărat? E un păr adevărat! ”

Neti Sandu, o femeie frumoasă, dar fără noroc în dragoste

Dar, în 1993, pe când avea 33 de ani, Neti Sandu era o femeie frumoasă și atrăgătoare, deși nu prea avea noroc în dragoste, după cum a povestit la Cătălin Măruță.

Căsătorită la 24 de ani și divorțată după 2 ani, Neti Sandu avea să cunoască un alt bărbat, cu care și-a petrecut 10 ani din viață. Numai că, lucrurile nu au mers cum trebuie, fiind părăsită de partener printr-un bilet lăsat pe masă.

„Acesta a fost evenimentul nefericit care m-a plonjat într-o depresie din care în momentul când am decis să ies a fost salvarea mea.

Partea bună a fost că am ajuns aici, să fac ceea ce fac și astăzi, lucru care venea dintr-un hobby. De aici mi s-a schimbat toată viața”, a spus Neti Sandu.

Deși au existat multe speculații, printre care și faptul că ar fi avut o relație cu colegul de trust, Florin Busuioc, Neti Sandu este astăzi singură la cei 64 de ani pe care-i are, dar arată extrem de bine pentru vârsta ei.

Parteneri
Unde se află mâna Sfântului Ciprian. Se sărbătorește pe 2 octombrie și este cunoscut ca izbăvitorul de vrăji și blesteme
Redactia.ro
Taxă nouă pentru cei care locuiesc la bloc și au centrală termică. Măsura se va aplica chiar din această iarnă
Click.ro
Boala SECRETĂ de care suferă Anca Țurcașiu. Află cum i-a schimbat viața diagnosticul primit!
Vocea.biz
DESPĂRȚIREA momentului în showbizul românesc! Și-au spus ADIO, iar el și-a găsit deja altă iubită! 'Ce dai, aia primești'
Unica.ro
Top 10 cele mai mari pensii din România. Cu două îți cumperi un apartament de lux
EVZ.ro
Florin Salam, declarație superbă de dragoste pentru Roxana, de ziua lui! / VIDEO
Spynews
Doliu în televiziune. A murit un prezentator celebru: A fost un prieten feroce
Capital.ro
Acasă la Teo Trandafir. Cum arată vila în care locuiește cu fiica ei adolescentă. A adoptat-o de mică, i-a oferit totul, iar imaginile vorbesc de la sine
Avantaje
S-A AFLAT cine VA FI PREȘEDINTELE ROMÂNIEI! Răsturnare COMPLETĂ de SITUAȚIE
Mediaflux
Andreea Bostănică a împlinit 20 de ani! Ce surpriză incredibilă i s-a făcut în Paris / VIDEO
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Interviurile Insula Iubirii, sezon 8. Ispita Eric Berinde își vedea viitorul alături de Cristina Rotaru.“Am fost la ea acasă"
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro