Cum a slăbit Adda 9 kilograme, de fapt. Vedeta le-a spus fanilor secretul reușitei sale

Cum a slăbit Adda 9 kilograme, de fapt. Vedeta le-a spus fanilor secretul reușitei sale
Adda, detalii despre cum a slăbit 9 kilograme în 6 luni

Adda trece printr-o perioadă minunată. Cântăreața a slăbit 9 kilograme în 6 luni și arată spectaculos. Fanii nu contenesc cu aprecieri și complimente. Aceasta a dat detalii despre marea transformare.

Adda a slăbit 9 kilograme în 6 luni. Alimentele pe care le-a scos din dieta sa

După cum se poate observa și în imaginile din galeria foto, cântăreața este într-o formă de zile mari, aproape trasă prin inel. Vedeta a ajuns acum să cântăreasă 55,3 kilograme doar cu alimentație sănătoasă și afirmă că se simte minunat în propria piele.

Sătulă de zvonurile conform cărora ar fi slăbit cu ajutorul unei diete minune, artista și-a lămurit admiratorii din mediul online că nu a apelat la nicio cură de slăbire extremă, ci doar a renunțat la alimentele care îi făceau rău. În prezent, aceasta nu mai consumă deloc alimente cu histamină, gluten și zahăr. În plus, ține cont să se hidrateze.

Încearcă să-și refacă organismul 

„-9 kilograme în 6 luni! Doar cu alimentație sănătoasă și potrivit pentru corpul meu”, a scris Adda pe contul său de Instagram.

„NU țin cură de slăbire! Mănânc alimente fără HISTAMINA – am intoleranță! Fără – GLUTEN- am intoleranță. Am renunțat și la ZAHAR- tot din cauze medicale. Mâncarea pe care o consum trebuie să fie proaspătă! Nu am voie să mănânc ceva gătit mai vechi de câteva ore, chiar dacă sunt alimente permise, pentru că nivelul de histamina crește și am erupții pe tot corpul.

Tam tam. Beau multă apă! Iau vitamine și suplimente ca să îmi întăresc imunitatea și să-mi repar organismul pe care l-am stricat singurică din cauza alimentației greșite, medicamente-antibiotice, antiinflamatoare etc și stres”, a clarificat ea la InstaStory.

A fost diagnosticată cu o formă de urticarie fizică

Artista a publicat prima imagine cu ea de când a fost diagnosticată cu o formă de urticarie fizică. Ea mărturisește că a decis să prezinte o astfel de imagine pentru a încuraja persoanele care suferă de aceeași afecțiune.

„4 luni si ceva cu Dermografism. 4, din urmatoarele cateva, din urmatorii ani sau toata viata. Este o boala imprevizibila. Cu zile bune si zile mai putin bune. Greu de tratat. Cele mai multe persoane care mi-au scris il au de ani intregi, iar o mare parte dintre ele, mai ales femeile, sunt rusinate.

Se ascund de ochii critici ai oamenilor, dupa haine. Nu iti afecteaza viata fizic. O afecteaza psihic pentru ca lumea vorbeste, batjocoreste si mai e categoria „care stie leacul suprem”, a povestit Adda pe Instagram.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI