13 apr. 2021 | 11:00

Care este, de fapt, cauza bolii pe care o are Adda. Descoperirea medicilor

Monden
Care este, de fapt, cauza bolii pe care o are Adda. Descoperirea medicilor
Care este, de fapt, cauza bolii pe care o are Adda

În octombrie 2020, Adda stârnea vâlvă în rândul fanilor săi din mediul online, după ce a ajuns de urgență la spital din cauza unor probleme de sănătate. Frumoasa artistă a făcut o reacție alergică la un anumit medicament, care i-a lăsat cicatrici profunde de piele. Imaginile pe care vedeta le-a împărtășit, atunci, cu prietenii săi virtuali au șocat o întreagă țară. Ce boală are, de fapt, Adda și cum se tratează.

Care este, de fapt, cauza bolii pe care o are Adda

După câteva luni în care Adda a făcut numeroase analize și a fost supusă unor examene medicale amănunțite, faimoasa cântăreața a aflat cum se numește boala de care suferă: dermografism. Această afecțiune este cunoscută și sub numele de urticarie dermatografică și este foarte greu de tratat.

„Dezechilibre, din toate punctele de vedere! Stil de viață, alimentație, stres, gânduri, oboseală cronică, medicamente luate în exces când nu este cazul.

Mai ales antibiotice și antiinflamatoare. Dar nu ne spune nimeni asta. Nu suntem educați în sensul ăsta! Nu suntem educați să prevenim, suntem educați să tratăm simptome!

Ah, și excitanții pentru creier: ciocolată, zahăr, cofeină. Ne dau un boost de energie ca să „rezistăm’… până când se rupe lanțul și în interiorul nostru se produce un efect de domino și cade totul, rând pe rând”, a explicat Adda pe contul său de Instagram.

Adda, mesaj dur pentru internauți

În martie 2021, Adda le-a transmis un mesaj dur tuturor internauților care au criticat-o pentru felul în care a ales să se trateze pentru boala declanșată. Artista a început o cură puternică de detoxifiere și are mare încredere în specialiștii care au grijă de ea.

„Ok. Sunteti foarte multi “doctori” pe internet. Cu foarte multa ura! Am fost si raportata la Agentia Medicamentului de catre o doamna doctor care cica e cea mai buna pa’ histamina. Care, daca si-ar fi dorit sa ajute REAL,probabil mi-ar fi scris in privat care este leacul suprem pentru aceasta afeciune, din moment ce dansa il cunoaste si nu m-ar fi acuzat aiurea in tramvai.

Eu doar am tinut oamenii interesati de acest subiect la curent cu ceea ce fac si ceea ce incerc dupa MULTE investigatii facute de DOCTORI! Nu de samani si oameni ai pesterilor. AM SPUS faptul ca INCERC SI O ALTA ALTERNATIVA pentru ca NU VREAU sa iau pastile toata viata mea! Am scris in postare “POATE VA AJUT SAU INSPIR” nu am scrie FACETI CA MINE! Singurul lucru pe care l-am recomandat a fost o CARTE! Nu imi bagati cuvinte in gura, va rog! Intentia mea a fost una BUNA!

Sunt supravegheata de DOCTORI. TRATAMENTUL ESTE SPECIAL PENTRU AFECTIUNILE MELE PROPRII SI PERSONALE! Am sugerat mereu sa VORBITI CU SPECIALISTI! In alergologie, nutritie si ce vreti voi! Am dat o alta alternativa- daca alergologul te infunda de pastile care nu te ajuta cu nimic, incearca sa mergi la un nutritionist si poate o sa aflii cauza! E simplu! Fiecare actioneaza in functie de probleme, posibiltati, convingeri. Nu imi bagati cuvinte in gura! Multumesc frumos! Si cu asta am incheiat!”, a fost mesajul Addei de pe Facebook.

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
Lovitură de teatru! De ce ar fi făcut luptătorul MMA gestul golănesc către fata din ring: ”N-am altă explicație”
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Digi24
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Decizia luată de Guvern. Când se plătesc pensiile de Paște
EVZ.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
NOILE REGULI pentru șoferi. Au fost adoptate astăzi, 24 APRILIE
Capital.ro
Top 5 alimente care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate | Dr. Cezar: ”E favorizantă pentru apariția cancerului”
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Cine PIERDE bani din PENSIE imediat. ANUNȚUL ministrul MUNCII
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro