17 dec. 2020 | 16:13

Cu ce superconcurentă de la X Factor a scos Adda colind. O să fie hitul Crăciunului 2020

Monden
Cu ce superconcurentă de la X Factor a scos Adda colind. O să fie hitul Crăciunului 2020
Adda, colaborare inedită. A scos un colind alături de o concurentă X Factor

Începe sărbătoarea, așa că încep colindele. Artiștii se întrec în a scoate cântece de Crăciun inedite, iar din spate vine tare Adda, cu o colaborare spectaculoasă. Vedeta a ales ca în acest an să intre în casele oamenilor în compania unei concurente ”X Factor”.

Adda, colaborare surpriză de Crăciun. A scos un colind cu o concurentă X Factor

Andrada Precup a creat multe momente emoționante pe scena ”X Factor” 2020. „Lie, Ciocârlie” a fost, cu siguranță, cel care a rămas în inimile telespectatorilor. De altfel, ea își câștigase locul în sufletele românilor încă din 2015, după ce a participat la ”Românii au Talent”, mulți numind-o atunci „fetița oarbă cu voce de înger”.

Adolescenta de 17 ani, care i-a răscolit și pe membrii juriului ”X Factor” cu fiecare interpretare, l-a determinat pe unul dintre ei, Florin Ristei, să afirme, după ”Lie, Ciocârlie”, că ea ar trebui să câștige concursul. Pe mentorul ei l-a redus la tăcere, Ștefan Bănică Junior lăcrimând adesea atunci când o vede manifestându-și talentul.

Fata se află acum în finală, unde o vom vedea evoluând vineri, 18 decembrie, de la orele 20:30, pe Antena 1. Până atunci, porțile deja i s-au deschis. Cea care a stat în spatele uneia a fost Adda, care a invitat-o pe concurentă la cânt. Vedeta i-a propus acesteia o colaborare inedită.

„O să ascultați și piese semnate ‘Andrada’ cât de curând”

„Am vazut-o pe Andrada la X Factor. Am auzit cum a interpretat “Lie ciocarlie” si parca am simtit ca o sa ne cunoastem! Dupa cateva zile, a inceput campania #AjutEu, unde era prezentata povestea ei. Un copil atat de talentat, de pur si inocent! O fata atat de muncitoare si de hotarata sa-si urmeze visul! O voce uimitoare! Un exemplu de vointa si putere pentru noi toti!

Cel mai tare m-a impresionat ca isi dorea sa ma intalneasca, sa ajunga intr-un studio si mai ales sa compuna!
Asa ca i-am facut o surpriza. Am compus impreuna un colind emotionant. O sa il ascultati peste cateva zile. La fel cum o sa ascultati si piese semnate “Andrada” cat de curand! Pana atunci! Votati-o MAINE in FINALA X FACTOR!!! Prin SMS la nr 1313 text ANDRADA!!!! ❤️❤️❤️”, a scris Adda pe Facebook.

Finaliștii X Factor: Super 4, Andrada Precup, Adrian Petrache și Sonia Mosca

Adrian Petrache este finalistul Loredanei Groza: „Îți place să iei lucruri care există deja și să transformi, să reinventezi și este o calitate extraordinară. Pentru că eu cred în artă, cred în talent, cred în ceva care trebuie să fie numai al tău (…) vreau să merg spre trofeul X Factor cu Adrian Petrache”.

Florin Ristei a avut de ales între italienii de la ”Super 4” și grupul de fete format în audiții și coordonat de el până în semifinală. A ales experții, de această dată. „Celălat grup pe care l-aș putea alege astă seară este format din oameni cu care rezonez foarte tare pentru că mie imi place să cred că aș putea fi un al 5-lea membru acolo, la nivelul lor. Sunt oameni care au muncit pentru locul ăsta pe care îl au, sunt un grup de profesioniști”, a fost decizia juratului.

Ștefan Bănică Junior le-a avut pe Alexandra Sîrghi și Andrada Precup și a ales-o pe cea din urmă: „Ați cântat excelent amândouă. Iarăși m-ați surprins, este un plus de la ce am auzit la repetiții și până astăzi. (…) Alexandra ai fost senzațională. Tu reprezinți pentru mine forța, locomotive din punct de vedere vocal. (…) Din punct de vedere feeling, emoție, nu am auzit acuratețe mai mare decât a Andradei”.

Delia a eliminat-o pe Alina Dincă și a rămas în luptă cu italianca Sonia Mosca: „Sunt convinsă că am luat cea mai bună decizie. Merg cu toată încrederea înainte. Sonia este o competiție zdravănă pentru oricare”.

PlaySport
Ea e ispita care i-a luat mințile milionarului român! Și-a lăsat soția pentru Antonela, mai tânără cu 24 de ani ca el
Ego.ro
ȘOC! Dana Budeanu a renunțat la lenjeria intimă, rochia prea scurtă a arătat TOT
Digi24
O mireasă a murit la nunta ei. Dansa pe marginea piscinei, a alunecat și a căzut în apă
Cancan.ro
Ultimele imagini cu Costel Corduneanu în viață. Grațiela, văduva interlopului din Iași, a făcut totul public. VIDEO
Stirile PROTV
Românca al cărei nume este gravat pe mașinile Tesla se luptă acum cu Elon Musk. Bolnavă de cancer, își dorește doar scuze
Romania TV
Cuplu-BOMBĂ în showbiz. Miliardarul s-a afişat cu noua iubită tinerică, fostă concurentă la o emisiune de vedete
Capital.ro
Biserica Ortodoxă din România e în doliu: Vă anunţăm cu durere în suflet și cu nădejdea Învierii
EVZ.ro
ȘOC ÎN PNL. A fost găsit spânzurat în casă
Adevarul
Istoricul Radu Ciuceanu: „Moartea lui Stalin a oprit planul ofensivei către Alpi“. Pericolul izbucnirii celui de-al Treilea Război Mondial între SUA și URSS
BZI.ro
Lacrimi de durere la priveghiul lui Costel Corduneanu. Un detaliu a atras atenția tuturor!
Spynews.ro
Doliu în lumea muzicii de petrecere! S-a stins din viață o cunoscută artistă: "În aceste clipe..." / FOTO
Sport.ro
FOTO Tânăra desemnată "cel mai frumos copil din lume", apariție wow în costum de baie. La 23 de ani și-a eclipsat deja tatăl, un celebru fotbalist
Impact.ro
ȘOC! Cum arăta Gabriela Firea acum 20 de ani. Imaginile pe care SIGUR le-ai uitat
Parteneri
Cine a fost Costel Corduneanu, interlopul care a luptat pentru România la Jocurile Olimpice. Fostul sportiv a murit din cauza unor probleme la inimă
Redactia.ro
David Beckham a câștigat lupta cu cele 150 și ia potul cel mare: 280 de milioane de euro dintr-un ”foc”!
Digisport.ro
Recalcularea pensiilor. Acești români vor primi 4.700 lei la recalculare, deși au ieșit la pensie cu 2.100 lei
Click.ro
Ce nu s-a văzut la TV! Zanni cu Ana Porgras și Alex Delea cu Alexandra Duli, momente tandre la duș, la Survivor Al Stars: "Nu vreau să se termine acest moment. Vreau să..."
Viva.ro
"Sleepy Don". Valuri de ironii după ce Trump a adormit la primul termen al procesului. Procuror: N-am mai auzit așa ceva până acum
Digi24
Misterul unei crime a fost elucidat după 56 de ani. Cum s-a dat de gol autorul care nu a fost niciodată suspect în caz
Digi24
Cum arătau Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu în 2012, la primul sezon Masterchef. Imagini de colecție
Unica.ro
Răzbunarea lui Traian Băsescu. Nu uită și nu iartă
EVZ.ro
Doliu în lumea muzicii de petrecere! S-a stins din viață o cunoscută artistă: "În aceste clipe..." / FOTO
Spynews
Devine OBLIGATORIU în România. Klaus Iohannis a promulgat legea astăzi, 16 Aprilie
Capital.ro
"Vorbim de sute de mii de euro" | Românii pot economisi o avere dacă renunţă la aceste obiceiuri. Calcule făcute de economişti
Antena 3
Lovitură de teatru pentru Antena 1! Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu au semnat cu PRO TV
TV Mania
Și-a părăsit soțul pentru cel mai bun prieten al lui. Anunțul făcut acum la doar câteva luni de la divorț: „Plătim pentru orice...”...”
Avantaje
ALERTĂ de RĂZBOI în România. DRONE SUSPECTE deasupra BAZEI NATO de la Kogălniceanu
Mediaflux
Doliu în lumea muzicii de petrecere! S-a stins din viață o cunoscută artistă: "În aceste clipe..." / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Ramore și soția lui divorțează la doar 2 luni de la nuntă. Câștigătorul sezonului 13 iUmor și Denisa Drăgan au o fetiță de 5 luni
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro