Nepotul lui Florin Salam a vrăjit-o pe Loredana Groza când a deschis gura, dar și ochii. Blonda s-a topit toată VIDEO

Nepotul lui Florin Salam a vrăjit-o pe Loredana Groza când a deschis gura, dar și ochii. Blonda s-a topit toată VIDEO
Nepotul lui Florin Salam a vrăjit-o pe Loredana Groza când a deschis gura, dar și ochii. Blonda s-a topit toată VIDEO

A mizat pe talentul și atitudinea sa, nedorind să spună că e nepotul cuiva, pentru a nu influența jurații și publicul. După ce a impresionat cu piesa lui Ray Charles, Mihai Adrian Petrache a mărturisit că este nepotul manelistului Florin Salam. În final, nici nu a mai contat, căci a făcut furori pe scena ”X Factor” cu chitara sa.

Concurentul Adrian Petrache a vrăjit-o pe Loredana Groza. Nepotul lui Florin Salam a impresionat pe scena X Factor

”X Factor” a revenit la Antena 1 după o vreme de pauză. Sezonul 9 a început vineri la Antena 1 și le-a oferit juraților un moment savuros, datorită unui concurent neașteptat, care l-a făcut și pe Răzvan Simion, unul dintre gazdele emisiunii de talente, să aclame că ”așa se manifestă fericirea”. Delia, Loredana, Florin Ristei și Ștefan Bănică au privit prestația lui Mihai Adrian Petrache cu admirație, râsete și 4 de ”DA”, care l-au teleportat în bootcamp. Băiatul a cântat, acompaniidu-se de chitara sa, melodia ”Hard Times”, interpretată de Ray Charles.

Băiatul are 19 ani și este student la Facultatea de Drept din cadrul Universității București și este pasionat de muzică, dar mai ales de chitară. A povestit că a văzut un clip cu James Arthur pe internet și a fost atras de intrumentul la care cântă, așa că i-a cerut bunicului, muzician de profesie, să îl învețe să cânte.

„Cea mai mare influență asupra întregii mele activități o are bunicul meu. Pe el îl întreb de fiecare dată când am o problemă”, a spus Adrian Petrache.

Ajuns în fața juraților, le-a spus că a învățat să nu își facă așteptări mari, ca să nu se lovească de dezamăgiri la fel de mari. Lecția vine de la profesoara lui de istorie, din clasa a 11-a, care de altfel l-a și determinat să participe la ”X Factor”. Interpretarea sa a fost o bucurie și o încântare atât pentru cei de acasă, cât și pentru jurați. Mentorul său, Loredana, a fost de asemenea entuziasmat de prestație.

„Eşti mortal, mi-au plăcut toate aceste mici giumbuşlucuri pe care le-ai făcut şi cu vocea şi cu chitara! Ai interpretat, nu doar ai venit şi ai cântat, nu ai făcut ceva mecanic. Ne-ai dat cu muzică, ne-ai dat-o direct în ceafa inimii! Asta înseamnă să fii un artist, să fii adevărat!”, a spus Loredana.

Primul bărbat al familiei care a luat BAC-ul

Adrian Petrache nu este la prima apariție televizată. Tânărul a fost protagonistul unui clip care a făcut înconjurul internetului după un interviu oferit la Observator în urmă cu un an. Atunci, tânărul a susținut examenul de Bacalaureat și a transmis cu mândrie că este primul bărbat din familia sa care a terminat 12 clase și a luat și examenul maturității, și cu o medie mare, de 9,13.

„Sunt primul om din familia mea care a dat şi a luat BAC-ul şi l-am luat cu media 9.13. Şi am luat 10 la Economie, e aşa o mare chestie. Primul bărbat din familia mea care a terminat 12 clase şi a luat BAC-ul. Nimeni n-a mai făcut asta până acum. Îi mulţumesc în primul rând tatălui meu care m-a sprijinit şi m-a ajutat şi nu m-a lăsat să mă apuc de alte lucruri. M-am ţinut de carte. Vreau să dau la drept, să fiu fericit, să am o nevastă bună, copii mulţi. Ăsta e obiectivul meu”, a declarat, în 2019, Adrian Petrache.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI