Ce concurenți sunt în finala X Factor și cine e marele favorit

Ce concurenți sunt în finala X Factor și cine e marele favorit
Concurenti finala X Factor

Emisiunea X Factor, sezonul 9, de la Antena 1, se apropie de final. A mai rămas doar o săptămână până la finală. În competiția acerbă au mai rămas în urma duelurilor vocale, doar opt concurenți. Vineri vom afla care dintre aceștia este câștigătorul. Iată ce concurenți sunt în finala X Factor.

Ce concurenți sunt în finala X Factor – marele favorit

Cele patru echipe îi au ca mentori pe: Delia, Loredana, Florin Ristei și Ștefan Bănică. Aceștia și-au ales favoriții. Dacă ei câștigă sau nu, depinde doar de votul celor de acasă.

Vineri, 11 decembrie 2020, a avut loc semifinala, în cadrul căreia 8 concurenți s-au duelat pentru a obține locul în finala X Factor. Iată care sunt cei 4 finaliști ai sezonului 9 de la X Factor, potrivit site-ului a1.ro:

Concurenți finala X Factor – Adrian Petrache

Adrian Petrache face parte din echipa Loredanei la X Factor 2020. Acesta este caracterizat ca fiind un tânăr cu suflet sensibil, care este îndrăgostit de chitară. Acesta a câștigat duelul cu Iulian, interpretând o piesă în limba franceză, alături de un band format din frații și prietenii săi.

“Pentru că eu cred în artă, cred în talent, cred în ceva care trebuie să fie numai al tău (…) vreau să merg spre trofeul X Factor cu Adrian Petrache”, a declarat Loredana, mândră de alegerea ei.

Concurenți finala X Factor – Andrada Precup

Andra Precup feste concurenta care a ajuns în finala X Factor, sezonul 9 și care face parte din echipa lui Ștefan Bănică. Aceasta s-a duelat cu Aalxandra Sîrghi.

”Ați cântat excelent amândouă. Iarăși m-ați surprins, este un plus de la ce am auzit la repetiții și până astăzi. (…) Alexandra ai fost senzațională. Tu reprezinți pentru mine forța, locomotive din punct de vedere vocal. (…) Din punct de vedere feeling, emoție, nu am auzit acuratețe mai mare decât a Andradei”, a spus Ștefan Bănică.

Concurenți finala X Factor – Super 4

Florin Ristei, a decis ca în finală să meargă cu grupul Super 4. Acest grup este format din italieni și a făcut furori. Ei s-au duelat cu fetele de la Tiny Tigers.

“Dacă în Semifinală s-ar fi votat tot de acasă, eu cred că ambele grupuri ajungeau în finală. Asta e clar. Am de ales între niște fete care s-au cunoscut acum 2-3 săptămâni și care au repetat de câteva ori împreună și care astă seară m-au spart. Ați cântat senzațional, peste așteptările mele, peste ultima repetiție. (…) Celălalt grup pe care l-aș putea alege astă seară este format din oameni cu care rezonez foarte tare pentru că mie îmi place să cred că aș putea fi un al 5-lea membru acolo, la nivelul lor. Sunt oameni care au muncit pentru locul ăsta pe care îl au, sunt un grup de profesioniști”, a declarat Florin Ristei.

Concurenți finala X Factor – Sonia Mosca

Sonia Mosca este una dintre concurentele care au ajuns în finala X Factor. Ea se află în echipa Deliei. Aceasta a concurat cu Alina Dincă.

“Sunt convinsă că am luat cea mai bună decizie. Merg cu toată încrederea înainte. Sonia este o competiție zdravănă pentru oricare”, a adăugat Delia.

Cei patru concurenți care au ajuns în Finala X Factor sunt foarte buni, iar lupta dintre ei se anunță a fi una foarte strânsă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI