Cu ce se ocupă acum Mihai Petre, după ce a fost înlocuit la Românii Au Talent. Schimbarea făcută de fostul jurat de la PRO TV

Cu ce se ocupă acum Mihai Petre, după ce a fost înlocuit la Românii Au Talent. Schimbarea făcută de fostul jurat de la PRO TV
Ce face acum Mihai Petre dupa ce a plecat de la Romanii au Talent

Cu ce se ocupă acum Mihai Petre, după ce a plecat de la Românii Au Talent. Ce schimbare a făcut fostul jurat de la PRO TV, după ce a fost înlocuit cu actrița Alexandra Dinu, prima soție a lui Adrian Mutu. Surpriză mare pentru fanii marelui dansator. Se întâmplă pe canalul său de Youtube.

Cu ce se ocupă Mihai Petre, după ce a plecat de la Românii Au Talent

Ce mai face Mihai Petre după ce a plecat de la Românii au Talent. Celebrul instructor de dans s-a reorientat după ce a fost înlocuit cu frumoasa Alexandra Dinu la masa juriului celui mai popular talent-show de la PRO TV. În prezent, Mihai Petre se ocupă de propria sa emisiune pe Youtube, care se numeste Mihai Petre Show, unde artistul are ca invitați diverse personalități celebre din România.

„Pentru cei care au văzut story-urile mele de ieri-alaltăieri (mulțumesc Instagram pentru reach ?), de miercuri încep să postez o serie de conversații cu oameni mai mult decât interesanți, pe care am început să o fac din vara anului trecut. Bine ca nu s-a făcut anul și am reusit să le aduc la o formă care să îmi placă. Miercuri, la ora 10, @andreeaesca are legătura la prima ediţie din Mihai Petre Show. Pe YouTube!”, a declarat Mihai Petre pe contul său de Instagram.

Andreea Esca a vorbit despre salariul ei de la PRO TV

Miercuri, 3 februarie, Mihai Petre a chemat-o pe Andreea Esca pentru a sta de vorbă, ca între prieteni. Discuția dintre cei doi a dus acolo unde toată România voia să ajungă. Celebra știristă a vorbit despre salariul ei de la PRO TV, care a devenit o adevărată legendă în ultimii ani.

„Eu cred că, mai ales în ultimii ani în care nu neapărat ar avea vreo legătură salariul cu performanţa unui om, nu ştiu dacă mai e valabilă treaba. Cred că a plecat de la o treabă de acum 25 de ani şi wow acolo au niște megasalarii, când a început Pro TV-ul. Apoi cred că a rămas ca un banc, ca o legendă. În ultimii ani au apărut mult mai mult joburi care clar sunt mai bine plătite”, a mărturisit Andreea Esca în cadrul talk-showului Mihai Petre Show.

Emisiunea Românii au Talent revine la PRO TV, cu un nou sezon care va avea premiera vineri, 5 februarie. Alexandra Dinu se alătură echipei juraților Andra, Florin Călinescu și Andi Moisescu, pe scaunul de jurat ocupat cândva de Mihai Petre.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI