Premieră la Românii au talent. Ce se schimbă și când debutează noul sezon, nu s-a întâmplat deloc în 10 ani

Premieră la Românii au talent. Ce se schimbă și când debutează noul sezon, nu s-a întâmplat deloc în 10 ani
Noul sezon Românii au talent vine cu o premieră neaşteptată. Ce schimbări incredibile au loc

Telespectatorii Pro TV aşteaptă cu nerăbdare sezonul cu numărul 11 Românii au talent. Producătorii show-ului anunţă surprize de zile mari, dar şi o premieră, după 10 ani. Iată ce se schimbă şi când debutează noile ediţii.

Totul despre sezonul 11 Românii au talent

Andi Moisescu, Andra, Florin Călinescu și Alexandra Dinu sunt pregătiţi pentru a face show la Românii au talent. Odată cu sezonul 11, producătorii pregătesc o premieră în cei 10 ani de emisiune, dar şi multe schimbări. Noul sezon va debuta pe 5 februarie, anunăa oficialii postului Pro TV, iar spectacolul va fi la dublu. Mai exact, telespectorii se vor putea bucura de show-ul preferat de două ori pe săptămână.

“Vestea că din 5 februarie ne vom revedea a adus deja o mare bucurie! Aceasta este completată de faptul că în acest sezon… spectacolul este la dublu. Cel mai cunoscut show de divertisment revine cu 2 ediții pe săptămână!

Mai puțin de o lună! Mai mult de o ediție! Un sezon unu și unu în care talentul va fi la el acasă. Nu ratați, pentru a unsprezecea oară, startul Românii au talent!”, au transmis producătorii, într-un comunicat de presă.

Surprizele nu se opresc aici. După un an de aşteptare, admiratorii emisiunii se vor putea delecta cu voci incredibile, dansatori talentanti, dar şi cu momente de magie surprinzătoare. În culise, vor fi tot Pavel Bartoș și Smiley, pregătiţi să îi încurajeze pe concurenţii emoţionaţi.

“Dansatori surprinzători, voci de neuitat, momente de magie sau sport neașteptate și reprezentații nemaivăzute au reușit să scrie povestea viitorului sezon. Pavel Bartoș și Smiley au stat în culise și i-au încurajat pe concurenți înainte de intrarea pe scenă. Ca de fiecare dată, bucuria celor care au primit cel puțin 3 de DA și au ajuns în etapa următoare a fost sărbătorită!”.

Schimbări în juriul de la Românii au talent

Noul sezon aduce schimbări importante la capitolul juriu. Una dintre ele o reprezintă Alexandra Dinu, care a luat loc pe scaunul de jurat, în locul lui Mihai Petre.

„Onoarea de a fi jurat și spectator deopotrivă al unui show extraordinar a fost depășită de mândria și bucuria de a vedea atât de mulți români talentați, liberi și frumoși”, a declarat actriţa.

O altă modificare este cea legată de înlocuirea lui Andi Moisescu cu Smiley spre finalul emisiunii. Motivul?! Îndrăgitul jurat a fost infectat cu SARS-CoV-2 în timpul filmărilor.

Sezonul cu numărul 10 a fost câştigat de Radu Palaniță, mecanicul auto numit „Frank Sinatra de România”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI