Cu ce se ocupă acum Cosmin Cernat, fostul prezentator de la Exatlon România, de la Kanal D

Cu ce se ocupă acum Cosmin Cernat, fostul prezentator de la Exatlon România, de la Kanal D
Cu ce se ocupă acum Cosmin Cernat, fostul prezentator de la Exatlon

Cosmin Cernat este moderatorul a trei ediții de Exatlon, precum și a primului sezon el reality show-ului de la Kanal D, Survivor România. De asemenea, acesta a prezentat emisiunea Fan Arena care era difuzată în continuarea Survivor România pentru a comenta evenimentele din episodul respectiv, alături de persoane apropiate concurenților. Iată cu ce ce ocupă acum Cosmin Cernat.

Cu ce se ocupă acum Cosmin Cernat – job actual

Cosmin Cernat și-a făcut debutul în presa sportivă în anul 1994, la redacția de Sport a ziarului Dimineața. În anul 1997 s-a mutat la TVR. Din anul 2007 lucrează pentru Kanal D. A fost redactor-șef al Știrilor sportive Kanal D și prezentator și realizator al emisiunilor Fluier de start și Fluier final. De-a lungul timpului a prezentat mai multe emisiuni, printre care:

  • Ploaia de stele
  • Spune-mi prețul
  • Stele de 5 stele
  • Șatră.

El a mai fost comentator al meciurilor de handbal, atletism, baschet și sporturi de iarnă, precum și a Jocurilor Olimpice pentru șapte ediții consecutive.

Cu ce se ocupă acum Cosmin Cernat – nou loc de muncă

Potrivit voceabanilor.ro, în momentul de față, Cosmin Cernat, fost moderator am emisiunilor Exatlon și Survivor România și prezentator al emisiunii Fan Arena, care cu vocea sa inconfundabilă a dat viață de-a lungul timpului acestor concursuri,  are un alt job, unul nou chiar și pentru acesta.

Actualul job al lui Cosmin Cernat este legat tot de trustul Kanal D. El este cel mai nou realizator din echipa Radio Impuls. Pe data de 20 septembrie 2020 a avut prima emisiune, alăturându-se proiectului toamna trecută.

„Să prezint o emisiune pe undele radio reprezintă ceva cu totul nou în viața mea profesională, o provocare și o bucurie uriașă. Lucrez în media de 25 de ani, în televiziune și comentariul sportiv, am trecut printr-o serie de etape și sunt fericit că pot să mă implic acum într-un asemenea produs radio.

Emisiunea de interviuri „Invitatul de 12” face apel și la experiența mea de intervievator și pot să spun că este o reală plăcere să stau de vorba cu invitații mei, să aflu cât mai multe lucruri despre viața lor, despre carieră și formarea lor.

Am avut plăcuta supriză să mi se spună că am voce radiofonică, cred că „timbrul”, cadența vin din comentariul sportiv. Tot ce am acumulat până acum în profesia mea mă ajută în această nouă etapă, căreia mă dedic cu mare bucurie”, a declarat Cosmin Cernat.

Cu ce se ocupă acum Cosmin Cernat – mesaj pentru ascultători

Cosmin Cernat a transmis și un mesaj pentru fanii săi. Deoarece el se află la prima experiență de radio, le cere acestora să fie îngăduitori cu el. De asemenea el le promite multe surprize, invitându-i totodată să fie alături de el. Emisiunea poate fi ascultată în fiecare duminică începând cu ora 12.

„Îi rog pe cei care mă ascultă să fie îngăduitori cu mine, că sunt la început. Și îi invit să nu rateze „Invitatul de 12”, în fiecare duminică, de la 12:00, la Radio Impuls. Pentru că vor fi surprinși să îi asculte pe invitații mei povestind lucruri nespuse până acum.

Sunt întrevederi relaxate, care îi pun în lumină pe cei aflați în fața mea, din diverse perspective. Vă mulțumesc!”, este mesajul lui Cosmin Cernat.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI