Cosmin Cernat va prezenta o noua emisiune la Kanal D. Ce s-a aflat chiar astazi

Autor: Andrei Simion - 17:04, 27 ian. 2020
Cosmin Cernat va prezenta FanArena la Kanal D

Cosmin Cernat a făcut dezvăluiri despre show-ul Survivor și a oferit câteva detalii despre FanArena, emisiunea pe care o va prezenta la Kanal D începând de luni, 27 ianuarie. Prezentatorul le recomandă fanilor să aibă răbdare, întrucât „show-ul nici nu a început.”

Cosmin Cernat va prezenta FanArena la Kanal D

Invitat în emisiunea lui Teo Trandafir la Kanal D, Cosmin Cernat a declarat că unii concurenți s-au dus în Republica Dominicană cu strategii, iar timpul va arăta dacă acestea au fost bune sau dacă mai rău i-au încurcat.

„E greu rău, e adevărat. La ce am văzut, părea că unii s-au dus cu strategia. S-ar putea să fie bine, s-ar putea să nu fie bine. E interesant ce se întâmplă acolo. Nimeni nu se duce pregătit acolo. Toată lumea cerde că va fi altceva. Am niște urme rămase de la niște insecte, că nu sunt doar țânțari acolo. E abia începutul. Oamenii să aibă răbdare. Părerea mea este că show-ul nici nu a început. Sunt circumspecți, calculați”, a spus Cosmin Cernat despre Survivor.

Prezentatorul TV a vorbit și despre FanArena, emisiunea pe care o va prezenta la Kanal D imediat după show-ul Survivor.

„O să vină Mădălin Ionescu. O să vină și Augustin Viziru care o să ne spună cum a fost acolo. Va veni și o domnișoară foarte frumoasă pe nume Tatiana, iubita lui Cezar Juratoni. Ei s-au mai îpuns pe Instagram, urmează să vedem ce se va întâmpla. Sunt curios ce o să spună amândoi”, a mai spus Cosmin Cernat.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI