22 iun. 2023 | 11:33

Cu ce se ocupă acum actorii din serialul ‘La Bloc’. Niciunul nu mai e în branșă

Diverse
Cu ce se ocupă acum actorii din serialul ‘La Bloc’. Niciunul nu mai e în branșă

În urmă cu 21 de ani, telespectatorii posturilor Tv din cadrul grupului Media Pro făceau cunoștință pentru prima dată cu personajele din primul serial de comedie românesc, ”La Bloc”, iar timp de cinci ani aveau să trăiască fiecare moent, pățanie și momente de umor alături de îndrăgiții actori ai serialului. astăzi, majoritatea echipei de actori nu a mai jucat în niciun alt serial. Așa că, dacă ești fan, află cu ce se ocupă acum actorii din serialul ‘La Bloc’.

Au trecut 16 ani de la ultimul episod ”La Bloc”

La momentul 2002, PRO TV era unul din cele mai următire posturi la nivel național, iar grila sa de programe era una extrem de ofertantă, pentru toate gusturile. Este anul în care Răzvan Andrei, Radu Dragomir, Dragoș Moștenescu și Răzvan Săvescu, scenariști, regizori și actori, luau decizia de a crea primul serial românesc de comedie. producția a avut nu mai puțin de 524 de episoade regulate, și un episod special, toate difuzate pe parcursul a 6 ani.

Vezi și: Ce au pățit ‘Nelu Curcă’ și ‘Domnul Rață’, chiar dacă au luat calea Bisericii: ‘După 18 ani tot așa sunt strigat’ (exclusiv)

Ultimul episod avea să fie difuzat în 2007, încheind astfel o serie de aventuri și situații comice ale personaejlor serialului ”La bloc”, Nelu Curcă, Costel Jurcă, Suzi, Lilli, Mimi, Mihăiță, Nea Popa, Americanu, Paula, Adina, Roxana, Bianca, și multe altele.

Personajele principale și cei 22 de actori

Personajele principale, în jurul cărora se învârtea povestea, erau Nelu Curcă, principala sa preocupare fiind banii, Costel Jurcă, cumnatul lui Nelu și mâna dreaptă a acestuia, Suzana Curcă, soția lui nelu la începutul serialului, care avea să plece la Hollywood, după ce divorța de falimentarul Nelu Curcă, Mimi Curcă, fiica lui Nelu și a Suzanei, o mică rebelă, dar îna celași timp o inocentă când vine vorba de viața de zi cu zi.

Vezi și: Ce a ajuns să facă Dragoș Moștenescu, Costel din la Bloc, în Anglia. Și-a luat familia și a renunțat la România definitiv

Pe lângă număr extrem de mare de actori care apăreau în roluri episodice, serialul ”La Bloc” a beneficiat de o echipă la fel de numeroasă de actori în rolurile principale, atât în prima serie din 2002, dar și în cea de a a doua, după cum urmează:

  1. Mihai Coadă – Nelu Curcă
  2. Dragoș Moștenescu – Costel Jurcă
  3. Mariana Dănescu – Lili Jurcă
  4. Alina Chivulescu – Bela Curcă
  5. Dana Rogoz – Mimi Curcă
  6. Emil Mitrache – Americanu’
  7. Tudorel Filimon – Nea Popa
  8. Tili Niculae – Roxana
  9. Laura Cosoi – Adina
  10. Luminița Erga – Suzana Curcă
  11. Anca Țurcașiu – Bianca
  12. Emanuel Bordeianu – Jean Curcă
  13. Gheorghe Ifrim – Fane Oxford
  14. Edgar Nistor – Sever
  15. Cosmin Seleși – Bobby Tănase
  16. Ionuț Iftimoaie – J.R. Tănase
  17. Adrian Nartea – Alin
  18. Vasile Muraru – Felix
  19. Cătălin Cătoiu – Marcu
  20. Ilie Gâlea – Șeful
  21. Cătălin Bordea – George
  22. Ioana Picos – Gina

 

Pentru cei care-și mai amintesc de popularul serial ”La Bloc”, mai trebuie menționat că este producția care a avut cele mai mari audiențe în acei ani, dar și, conform Wikipedia, ”2.620 de ore de filmare, 13 sezoane, 525 de episoade, 6 ani, 270 de ore de emisie și 1 copil născut în direct”.

La 21 de ani de la filmări, cu ce se ocupă acum actorii din serialul ”La Bloc”

Ultimul episod avea să fie difuzat de PRO TV pe 15 martie 2007, episodul fiind intitulat ”Patronul de ziar”. Deși se zvonea că se mai dorește continuarea serialului, ajuns la acel moment la al VII-lea sezon, nu s-a mai întâmplat nimic, iar imensa echipă de actori avea să dispară de pe micile ecrane.

Vezi și: Cum se descurcă Dragoș Moștenescu în Londra. Vedeta a spus adevărul despre ce muncă prestează

Astăzi, mulți dintre ei au revenit pe micile ecrane, precum Cosmin Seleși, care timp de câteva seozne bune a putut fi văzutla ”Te Cunosc de Undeva”, la antena 1, Cătălin Bordea a revenit și el, făcând parte din juriul „iUmor”, tot la același post.

Celebrul actor de comedie Vasile Muraru, astăzi este directorul teatrului de revistă ”Ctin. Tănase”, și joacă pe scena acestuia în spectacole de revistă. Iar restul, fie au mai apărut episodic în filme sau producții de divertisment tv, iar alții au luat decizia de a se retrage la mânăstire, la cum este cazul lui Mihai Coadă care s-a retras la Mănăstirea Turnu din județul Prahova, cel care îl juca în serialul ”La Bloc” pe Nelu Curcă, care povestea despre acea perioadă:

”Am intrat greu în serial, am tot refuzat să mă duc la casting, ei au tot insistat. Dumnezeu mi-a dat gândul că prea insistă şi să mă duc că e un semn.

Făcuseră un episod pilot cu altcineva şi nu i-a plăcut lui Adrian Sârbu, directorul PRO TV de atunci, şi au vrut să caute un actor din provincie, o altfel de tipologie.

M-au văzut într-o piesă şi m-au plăcut. Nu mai păstrez legătura cu nimeni din serial pentru că eu am mersul meu duhovnicesc şi ei n-au avut tangenţe cu asta. Din păcate, lucrurile s-au schimbat pe parcurs, au plecat o parte din colegi la Kanal D şi eu am rămas cu o echipă nouă, care nu mi-a plăcut, nu eram în largul meu.”, povestea Mihai Coadă.

”În meseria asta e uzura foarte mare”

După terminarea serialului, celălalt actor important, Dragoș Moștenescu, alias Costel Curcă, a luat drumul pribegiei, iar astăzi trăiește în Marea Britanie, unde se află și astăzi de mai bine de cinci ani.

Vezi și: Dragoș Moștenescu pregătește o nouă surpriză pentru fanii lui. Ar putea fi șansa revenirii sale pe TV: „Poate ar merge și în România” EXCLUSIV

Printre cei care aveau să devină un personaj extrem de iubit, este și cel interpretat de actorul Tudorel Filimon, ”Nea Popa”, cel bun la toate și ulterior mâna dreaptă a celuilalt personaj devenit popular, ”Americanu”, interpretat de Emil Mitrache.

Vezi și: Nea Popa din La Bloc a scăpat de cămătari și a dat de o belea și mai mare. Tudorel Filimon, falit

”Nea Popa” nu a mai jucat în niciun alt serial, cât despre actor în sine acesta spune că „Nu mă mai scoate nimeni din nea Popa! Ba chiar am ajuns ca cei mai mici să-mi spună bunicul Popa.”

După aproape 7 ani de serial, același Mihai Coadă povestea că lucruruoe nu erau atât de simple, precum păreau și că ”În meseria asta e uzura foarte mare”.

”În meseria asta e uzura foarte mare, slăbeşte memoria, vederea, vocea îţi e afectată, având roluri multe în teatru. N-am făcut un control, dar e posibil să fi avut nişte noduli pe coarda vocală.

Mă resimţeam după fiecare spectacol şi mă durea în gât. M-am decis să ies la pensie, a mai spus actorul, care a refuzat nişte roluri din cauza limbajului, deşi i s-a explicat că asta se cere”, a mai spus actorul pentru wowbiz.ro.

Vezi și: Actorul care l-a jucat pe Nelu Curcă în ‘La Bloc’ a recunoscut de ce a divorţat de prima soţie. Mihai Coadă e de nerecunoscut de când s-a călugărit: „Femeia atrage”

Cu ce se ocupă și ceilalți actorii din serialul ‘La Bloc’

Emil Mitrache, după o lungă perioadă de inactivitate, și-a schimbat profilul, devenind ghid turistic, dar  a cochetat și cu taximetria o perioadă. De cealaltă parte, ajunsă la frumoasa vârstă de 53 de ani, cea care-i dădea viață spimpaticei Lili Jurcă, actrița Mariana Dănescu, a mai avut câteva roluri, în filmul ”Poker”, din 2010, într-un episod special al serialului apărut în 2013, dar și în producția ”Dincolo de calea ferată” din 2016.

Vezi și: Cu ce se ocupă acum Americanu din serialul La Bloc de la PRO TV. Emil Mitrache a fost surprins în Centrul Vechi, în timp ce era la muncă FOTO EXCLUSIV

Alina Chivulescu, ca care juca rolul celei de-a doua soții a lui Nelu, Bela Curcă, a rămas alături de producătorii Media Pro, apărând în mai multe producții ulteiroe, multe dintre ele difuzate la vremea lor de Acasă TV, printre care amintim și serialul ”Aniela”.

Cele două simpatice fete, Mimi și Adina, interpretate de Dana Rogoz și Laura Cosoi, au avut parte de faima lor în serialul ”La bloc”, iar astăzi cele două actrițe s-au cam retras din luma reflectoarelor.

Parteneri
Se cutremura CASA REGALA! Amanta Printului William a RUPT TACEREA
Redactia.ro
Metoda prin care îți poți cumpăra un apartament în 16 ani, în loc de 41 de ani: „Putem câștiga timp”
Click.ro
GALERIE FOTO Cele mai extravagante ținute de la Met Gala 2024. Un bilet la dineu a costat 75.000 de dolari
Digi24
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice
Digi24
Ce a povestit Sebastian Țopescu, fiul regretatului Cristian Țopescu, la 6 ani de la moartea tatălui său
Unica.ro
Trucul WhatsApp care îți ușurează munca. Afli tot
EVZ.ro
Luna Nouă în Taur, astăzi, 7 mai 2024, ora 23:22 . Semnele zodiacale care vor străluci în această perioadă
Spynews
Românii sunt obligați. UE a dat ordin pentru cei cu telefoane mobile
Capital.ro
Schimbare radicală la cardul de sănătate. Anunţul Ministrului Digitalizării
Antena 3
A recunoscut că este din nou singură! Motivul pentru care vedeta noastră și iubitul ei și-au spus „Adio”. E prima dată când vorbește despre asta
Avantaje
SCHIMBAREE pentru toți românii care primesc VOUCHERE
Mediaflux
Alertă de inundații în România! Hidrologii au emis o atenționare pentru 12 județe. Care sunt zonele vizate
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Chefi la cuțite, 7 mai 2024. Alexandru Săbădeanu, cuțitul de aur al lui Orlando Zaharia, a fost eliminat din sezonul 13
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro