Cine este Ricardo de la Puterea Dragostei și ce afaceri are

Cine este Ricardo de la Puterea Dragostei și ce afaceri are
Cine este și ce afaceri are Ricardo de la Puterea Dragostei

Din declaraţia de avere a mamei sale reiese cât de bogat este Ricardo de la „Puterea dragostei”. Nu e un secret cât de bogat este Ricardo de la „Puterea dragostei”. Portarul de fotbal care a revenit în casă pentru a o cuceri pe Raluca a mărturisit că este manager la o pizzerie, aceasta fiind principala sa sursă de venit, mai ales că fotbalul nu prea i-a adus satisfacţii materiale.

Cine este și ce afaceri are Ricardo de la Puterea Dragostei

Ricardo Filip a fost unul dintre cei mai îndrăgiți concurenți de la „Puterea dragostei”, însă puțini sunt cei care îi știau secretul. Ei bine, tânărul, încă de la 19 ani a fost remarcat de divizionara secundă, ASU Politehnica Timișoara, el fiind, inițial, luat în probe pentru a apăra buturile echipei contruite de fanii alb-violeților.

”În cazul în care domnul profesor îmi va da credit, vreau să demonstrez că merit să mă aflu acolo, în teren. Cu timpul, îmi doresc să fac pasul spre Liga I sau în străinătate, în ligile superioare”, spunea Ricardo.

https://www.youtube.com/watch?v=rFDf6zBvRyg

Cât de bogat este Ricardo de la „Puterea dragostei”

Ricardo are 21 de ani și a cochetat cu fotbalului, în prezent având o altă ocupație. Despre cariera sa de sportiv nu a dat foarte multe detalii, doar că în momentul de față nu se află sub contract cu nicio echipă de fotbal. Acesta e precizat doar că a fost legitimat la 19 ani la clubul sportiv Poli Timișoara, ca portar. După doar un an de zile a fost pus pe liber deoarece fusese rezervă în toate meciurile jucate în campionat.

Și-a încercat norocul cu o echipă din liga a treia, Foresta Suceava, dar a renunțat la contract. În prezent este managerul unei pizzerii, aceasta fiind principala sa sursă de venit.

Părinţii i-au făcut cadou o maşină

El este ajutat şi de părinţi, care i-au făcut cadou maşina BMW pe care au personalizat-o, special pentru Ricardo, cu plăcuţele de înmatriculare pe care scrie „RYK”. Mama lui Ricardo este consilier superior la APIA Mehedinţi şi şi-a depus recent declaraţia de avere.

Familia locuieşte într-o casă de 450 metri pătraţi. Din document reiese cât de bogat este Ricardo de la „Puterea dragostei”. Familia sa deţine au apartament în Mehedinţi, dar şi o casă de locuit, în aceeaşi localitate, care are o suprafaţă de 450 de metri pătraţi. Părinţii au şi un BMW, iar mama lui Ricardo încasează un salariu de 5.557 de lei pe lună.

Ricardo de la Puterea Dragostei alături de o fată
Cu ce se ocupă Ricardo de la Puterea Dragostei
DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI