Lacrimi de durere în emisiunea Puterea Dragostei de la Kanal D. Au curs mesajele de condoleanțe

Lacrimi de durere în emisiunea Puterea Dragostei de la Kanal D. Au curs mesajele de condoleanțe
Lacrimi de durere în emisiunea Puterea Dragostei de la Kanal D

Este doliu în casa ”Puterea Dragostei”. Lacrimi și durere în emisiunea de la Kanal D. Au curs mesaje de condoleanțe pe rețelele de socializare: ”Să te odihnești în pace”.

Lacrimi de durere în emisiunea ”Puterea Dragostei” de la Kanal D

”Puterea Dragostei” este un reality-show matrimonial în care participanții au șansa să trăiască magia iubirii și de a-și schimba cu adevărat viața. Formatul lui este simplu: 7 femei și 7 bărbați locuiesc separat, dar își pot petrece opt ore pe zi împreună în ”Casa Dragostei”, în afara ei neavând voie să se întâlnească. Printre idile, certuri și momente extrem de sensibile, și-au făcut loc și câteva clipe sfâșietoare.

În călătoria participanților spre găsirea dragostei adevărate a intervenit tristețea, în urma unui mesaj postat de o fostă concurentă, Raluca Munte. Tânăra a postat un mesaj, pe Facebook, în care pare devastată de durere, în urma pierderii unei persoane dragi, fără a da prea multe detalii. ”O să îmi lipsești! Să te odihnești în pace!”, este mesajul scris de Raluca, notat pe un fundal negru, alături de o lumânare. Admiratorii paginii ei i-au trimis mesaje de condoleanțe, fiind alături de ea în aceste momente triste.

Raluca Munte s-a despărțit de partenerul ei

Raluca și iubitul ei, Origen, s-au separat, după o perioadă de iubire. Cei doi se afișau tot timpul împreună, însă, de câteva săptămâni, Raluca apare numai singură. Mai mult, tânăra nu mai are fotografii cu acesta pe rețelele sociale și nici video-uri. Cuplul s-a format la scurt timp după ce Raluca s-a despărțit de Ricardo, și el concurent la ”Puterea Dragostei”.

Lacrimi de durere în emisiunea Puterea Dragostei de la Kanal D. Au curs mesajele de condoleanțe
Mesajul postat de Raluca Munte în mediul online

Cei din urmă fuseseră într-o vacanță în Grecia, iar anunțul despărțirii a venit ca un șoc pentru toți admiratorii lor. La puțin timp după despărțire, tânăra a hotărât să își scoată unul dintre tatuaje. Ea a postat imagini cu procedura pe o rețea de socializare.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI