Puterea Dragostei Live Video pe Kanal D – ediția de sâmbătă, 14 decembrie

Puterea Dragostei Live Video pe Kanal D – ediția de sâmbătă, 14 decembrie
Ediția de sâmbătă 14 decembrie a emisiunii Puterea Dragostei de la Kanal D

Puterea dragostei de la Kanal D este transmisă șapte zile din șapte. Emisiunea prezentată de Andreea Mantea poate fi urmărită la Kanal D de luni până duminică. Puterea dragostei este transmisă de luni până vineri de la ora 11 și de la ora 17. În weekend, orele de transmisiune sunt altele. Sâmbătă și duminică, Puterea dragostei este difuzată de la ora 16 și de la ora 19. Aici poți urmări live Puterea dragostei – ediția de sâmbătă 14 decembrie!

Ediția de sâmbătă 14 decembrie a emisiunii Puterea Dragostei de la Kanal D

Andreea Oprică l-a luat la țintă și pe Cătălin „Brazilianul”. Totul a plecat de la faptul că el a spus că nu-și poate face relație în casă fiindcă „e multă mahala”. Iată dialogul dintre cei doi:

  • Cătălin: E prea multă mahală în casă și nu poți să-ți faci o relație.

  • Andreea Oprică: Aici sunt discuții în contradictoriu și normal că ajungi să treci peste tonalitatea aia. Te mai cerți, te înjuri, îți ceri scuze, n-avem cum, băiatul meu, să stăm așa, pe canapea, ca tine.

  • Cătălin: Cine a stat așa, vrei să-ți cauți de ceartă cu mine?

  • Andreea Oprică: Ești prea leșinat (…) Nu fac față, că mă ia somnul (…) Chiar dacă ești aici, nu te simt. Prezența ta e nesimțită, brazilianule. Ești un băiat calm, ești prea cuminte pentru noi, vrei să te mint?

Revenire de senzație în casa „Puterea dragostei”

Revenire de senzație în casa „Puterea dragostei”! Andreea Mantea a anunțat revenirea lui Cătălin chiar după ce le-a dezvăluit fetelor descalificarea lui Coteanu. Andreea Mantea le-a întrebat pe fete dacă sunt de acord cu revenirea lui, iar acestea au acceptat.

După ce revenirea a fost oficială, Cătălin a și pătruns pe ușă, foarte vioi. Băieților nu le-a venit să creadă când l-au văzut. El a început să danseze energic cu fetele, printre care și iubita lui Ricardo, Deea. Lui Ricardo nu prea i-a convenit. Cătălin a mai dansat cu Manuela și Mariana. Cătălin părăsise casa „Puterea dragostei” după o singură săptămână de stat în competiție.

Roxana s-a întors în casa „Puterea dragostei”

Roxana s-a întors în casa „Puterea dragostei”, după ce părăsise emisiunea și s-a dus să doarmă la hotel.

Mariana l-a sărutat pe Cătălin la „Puterea dragostei”. Martoră a fost Andreea Pirui, care a avut un comentariu amuzant.

Momente șocante la „Puterea dragostei”! Ricardo, a făcut un gest extrem față de Manuela, sub privirile îngrozite ale actulei lui iubite! Află cum va reacționa Deea, Ssâmbătă, 14 decembrie, într-o ediție incendiară, de la ora 16:00 si 19:00, la Kanal D!

Doi dintre concurenții emisiunii Puterea Dragostei
Puterea Dragostei de pe Kanal D – ediția de sâmbătă 14 decembrie
DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI