CFR Cluj – Chindia Târgoviște 2-0. Cum a reacționat Dan Petrescu după a patra victorie consecutivă în campionat – VIDEO

CFR Cluj – Chindia Târgoviște 2-0. Cum a reacționat Dan Petrescu după a patra victorie consecutivă în campionat - VIDEO

CFR Cluj a învins cu 2-0 Chindia Târgoviște și a ajuns la a patra victorie consecutivă în campionat. Dan Petrescu și-a lăudat jucătorii, dar nu a uitat să le transmită că etapa viitoare vor avea un meci greu în fața unei formații care a pierdut cu 8-0 la Constanța. Echipa din Gruia ocupă locul doi în prima ligă din România.

CFR Cluj – Chindia Târgoviște 2-0

CFR Cluj spulberă tot în campionat după ce s-au terminat partidele europene din acest an. Echipa din Gruia s-a impus cu 2-0, pe teren propriu, în duelul cu Chindia Târgoviște, din etapa cu numărul 19 din prima ligă, o formație care venea după opt partide fără înfrângere. Ardelenii au marcat primul gol în minutul 16 când Kolinger a deviat frumos un balon de la Ciprian Deac. În minutul 79, gazdele au dat lovitura decisivă. Căpușă a faultat în careu și Cristi Manea a transformat lovitura de la 11 metri.

„E o victorie importantă, nu contează cum a fost obținută. Îmi felicit jucătorii, titularii, rezervele, pe toți. Cristi Manea e într-o formă extraordinară. Lui Kolinger i-am zis înaintea să intrăm pe teren că el sau Yeboah va marca din fază fixă. Începuse ezitant, mă bucur că după gol și-a revenit.

Am studiat doar adversarul săptămâna asta. Le-am zis că nu vreau să le tai moralul, nu le-am arătat ce am făcut noi cu Hermannstadt. Dacă am fi făcut-o, arătam ca o echipă de la retrogradare”, a declarat Dan Petrescu.

Dan Petrescu, îngrijorat înaintea meciul cu FC Botoșani

Dan Petrescu nu și-a lăudat prea mult jucătorii, după acest succes, și le-a amintit că au meci greu cu FC Botoșani, formație care a pierdut cu 8-0 partida cu Farul Constanța.

„Urmează și meciul de Cupă de la Farul. Sincer, nu mi-l doream, dar voi încerca să fac o echipă care să ne califice. Apoi urmează altă deplasarea lungă, la Botoșani. Nimeni nu vrea să întâlnească o echipă care a pierdut cu 8-0! Mereu am avut meciuri grele acolo”, a spus Dan Petrescu.

CFR Cluj are 40 de puncte și se află pe locul doi în prima ligă la patru puncte de liderul Farul Constanța.

Urmăriți Playtech.ro și pe