CFR Cluj a reușit a treia victorie consecutivă în campionat. Echipa lui Dan Petrescu a câștigat cu 3-2 duelul cu Hermannstadt și a urcat pe locul doi

CFR Cluj a reușit a treia victorie consecutivă în campionat. Echipa lui Dan Petrescu a câștigat cu 3-2 duelul cu Hermannstadt și a urcat pe locul doi

SuperLiga României s-a reluat după mai bine de două săptămâni de pauză, iar CFR Cluj a reușit a treia victorie consecutivă în campionat, după ce a câștigat cu 3-2 duelul din deplasare cu FC Hermannstadt. Echipa lui Dan Petrescu a urcat pe locul doi în clasament și a ajuns la doar patru puncte de liderul campionatului, Farul Constanța.

FC Hermannstadt – CFR Cluj 2-3

CFR Cluj își continuă marșul triumfal și a câștigat cu 3-2 duelul cu FC Hermannstadt, desfășurat după mai bine de două săptămâni de întrerupere, din cauza meciurilor de la Campionatul Mondial de Fotbal. Duelul nu a fost deloc pe placul lui Dan Petrescu, pentru că antrenorul campioanei nu este deloc încântat de confruntările cu multe goluri, chiar dacă jucătorii lui reușesc să se impună. Iar pe stadionul din Mediaș s-au marcat cinci!

Ardelenii au început partida ca din tun și Rangelo Janga a primit o centrare ideală de la Cristi Manea și a trimis frumos balonul cu capul în plasă. Era minutul 10! Tot Janga a mărit avantajul și un sfert de oră mai târziu, după ieșirea hazardată a portarului Letica, fost jucător la CFR Cluj.

Partida părea că se îndreaptă spre un succes fără emoții pentru echipa lui Dan Petrescu, dar Daniel Paraschiv, fost jucător la CFR Cluj, l-a pierdut pe drum pe Yuri și a reușit să înscrie. În repriza a doua, în minutul 56, Oroian a profitat și el de o greșeală a defensivei oaspeților și a marcat, după ce a scăpat singur cu portarul Scuffet.

În minutul 73, CFR Cluj a marcat golul victoriei. Chepas Malele a fost servit excelent Janga și l-a învins pe Letica.

„CFR nu are cum să câștige campionatul dacă primește goluri. Campionatele se câștigă cu apărarea, nu cu atacanții. Portarul nu are nicio vină. Nu avem voie să ne apărăm în halul ăsta dacă vrem să câștigăm campionatul.

Ocazii am avut, goluri am dat, puteam să facem 3-0, avem atacanți buni, dar trebuie să ne apărăm mai bine cu toată echipa”, a tunat Dan Petrescu.

Pentru CFR Cluj a fost a treia victorie consecutivă din acest campionat, iar cu aceste trei puncte a urcat pe locul doi în clasament. Echipa lui Dan Petrescu are 37 de puncte, dar și un meci mai puțin disputat. Farul a acumulat 41 de puncte și ocupă primul loc. FC Hermannstadt are 27 de puncte și ocupă poziția cu numărul cinci.

Urmăriți Playtech.ro și pe