Ce tarif are Antonia pentru doar 40 de minute de cântat? ”Ține la preț, are trei copii” (exclusiv)

Ce tarif are Antonia pentru doar 40 de minute de cântat? ”Ține la preț, are trei copii” (exclusiv)
Ce tarif cere Antonia pentru un recital de 40 de minute

Antonia aduce bani frumoși în casă. Logodnica lui Alex Velea are un tarif incredibil pe care-l percepe la concerte și spectacole. Câți bani ia frumoasa artistă pentru un recital de 40 de minute.

Ce sume impresionante cere Antonia pentru a cânta 40 de minute

Antonia nu mai are nevoie de nicio descriere. Este una dintre cele mai frumoase și apreciate cântărețe din România. Superba brunetă este logodită cu Alex Velea, bărbatul alături de care trăiește o frumoasă poveste de dragoste de aproape 10 ani, cel căruia i-a dăruit doi băieței, Dominic și Achim.

Reporterii de la Impact au aflat că cei doi artiști câștigă sume diferite din muzică, ambii muncind din greu pentru copiii lor, fiind un exemplu de familie stabilă și fericită în showbizul românesc. Conform informațiilor jurnaliștilor de la sursa citată, fosta jurată de la The Four câștigă între 3000 și 5000 de euro pe un singur recital de 40 de minute.

„Antonia câștigă 3.000 de euro în cluburi și 5.500 de euro, la petrecerile corporatiste, pentru un recital de 40 de minute, sume la care se adaugă și TVA, plus cazare la hotel de patru stele, pentru echipa ei, formată din 13 persoane, la concertele desfășurate în afara Bucureștiului. Ține la preț, negociază, are trei copii, are nevoie de bani.”

Alex Velea cere mai puțini bani pe un recital decât frumoasa lui logodnică

Frumoasa Antonia câștigă bani frumoși și din contractele de imagine pe care le onorează de fiecare dată, promovându-le intens pe conturile sale de pe rețelele de socializare. Cântăreața le-a spus celor de la Impact că în anul 2021 s-a bucurat de un număr mare de concerte care i-au asigurat traiul.

„M-am bucurat să putem avea concerte, anul acesta, mai mult decât anul trecut. În rest, am avut multe filmări, ședințe foto, lansări de piese, am avut proiecte și campanii. Alexandru și cu mine ne susținem mult unul pe celălalt și cred că acest lucru e esențial.”, a declarat Antonia, exclusiv pentru impact.ro.

„Din micile reclame de pe conturile sociale, se pot câștiga sume cuprinse între 250 de euro și 1.500 de euro, vedetele trăind din aceste contracte, în pandemie, când concertele sunt mai puține ca în alți ani”, ne-a mai declarat organizatorul de spectacole.

Pe de altă parte, Alex Velea are tarife puțin mai mici decât iubita lui.

„Alex câștigă între 2.500 și 4.500 de euro, pentru recitalurile susținute în aer liber, la mall sau la petrecerile private. Iar pentru Balul Bobocilor are un tarif de 2.200 de euro, pentru 50 de minute de show. La cazare nu este atât de pretențios ca Antonia, mulțumindu-se și cu hotel de trei stele, pentru el și echipa lui de dansatori.”, au declarat surse apropiate cuplului pentru sursa citată anterior.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI