De ce nu o aduce Antonia pe Maya în România. Motivul pentru care fiica vedetei a rămas în Italia EXCLUSIV

De ce nu o aduce Antonia pe Maya în România. Motivul pentru care fiica vedetei a rămas în Italia EXCLUSIV
De ce nu s-a mutat fiica Antoniei, Maya, în România

Antonia s-a bătut ca o leoaică pentru fiica sa, Maya, care locuiește în Italia, alături de tatăl său, Vincenzo Castellano. Cel mai lung proces de divorț, din showbiz-ul autohton, început la tribunal și încheiat apoi la notar, i-a adus Antoniei, într-un final, liniștea necesară.

Antonia, dezvăluiri despre relația cu fiica sa: ‘O vizitez eu în Italia’

A devenit o femeie liberă și-n acte, a ajuns la o înțelegere cu tatăl fiicei sale, în privința acesteia, și poate petrece timp oricând cu Maya.

Cu toate acestea însă, potrivit propriilor sale mărturisiri făcute pentru impact.ro, artista evită să-și aducă, momentan, fiica în România, în vila în care locuiește cu Alex Velea și cu cei doi băieți ai săi, frățiorii Mayei.

Motiv pentru care, Antonia își vede în continuare copila, aproape la fel de rar ca și înainte. De asemenea, fiica artistei nu a venit în țară în acest an, din cauza pandemiei, dar și a faptului că învață în Italia.

„Nu vine în România atât de des deocamdată, a fost și dificil o perioadă din cauza pandemiei. Așa că o vizitez eu în Italia.”, ne-a declarat aceasta.

Maya, prioritatea comună

Artista ne-a mai spus că, în prezent, are o relație foarte bună cu tatăl fiicei sale și colaborează în ceea ce privește creșterea și educația copilei lor.

„Mă bucur că în sfârșit am încheiat procesul și că atât eu, cât și Vincenzo ne concentrăm exclusiv pe creșterea și educația Mayei, care este prioritatea noastră numărul unu.”, a completat artista.

Ce i-a spus fiicei sale

Mulți ani, Antonia a ținut legătura cu fiica sa doar de la distanță. Când Maya a mai crescut, artista i-a explicat motivul pentru care nu pot sta împreună, și anume că s-a despărțit de tatăl său și nu i-a ascuns niciodată relația sa cu Alex Velea.

Maya își cunoaște frățiorii, pe care i-a văzut însă doar de câteva ori. În rest, cei trei vorbesc zilnic prin intermediul internetului. Maya e artistă, precum mama sa. Face cursuri de dans, iar Antonia a fost prezentă chiar la anumite competiții pentru a o susține.

Nu vorbește românește

Dat fiind faptul că Maya a plecat din România pe când era foarte micuță, fiica Antoniei nu vorbește limba natală a mamei sale. În schimb, pe lângă italiană, copila știe foarte bine și engleza. De-a lungul vizitei sale, artista a încercat să lege câteva cuvinte cu Maya și în românește.

Velea, un ajutor de nădejde

În ceea ce-l privește pe actualul său partener, Alex Velea, Antonia ne-a mărturisit:

„Mă bucur de ajutorul și susținerea lui Alexandru în tot ce înseamnă creșterea copiilor, dar și a părinților noștri care ne sunt alături și ne ajută atunci când avem filmări și concerte.

Alexandru este un tată extraordinar, implicat, iubitor, petrece timp cu ei, îi ia la studio.

Amândoi vrem să îi învățăm să fie copii buni, iubitori, respectuoși. Mă ajută de fiecare dată când am nevoie. Îi duce pe copii la școală și grădiniță, uneori mai și gătim împreună.”, a adăugat acesta.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI