Ce spune Bianca Drăgușanu după ce a fost la DIICOT. Vedeta e din ce în ce mai îngrijorată

Ce spune Bianca Drăgușanu după ce a fost la DIICOT. Vedeta e din ce în ce mai îngrijorată
Noi declarații, Bianca Drăgușanu

Bianca Drăgușanu a făcut noi declarații după ce a fost la DIICOT Craiova. Dezvăluirile blondinei i-au surprins pe fanii acesteia.

Ce spune Bianca Drăgușanu

Bianca Drăgușanu a fost chemată la DIICOT Craiova, în calitate de martor, să dea declarații, într-un dosar în care este implicat fostul ei soț, Alex Bodi. Cu acest prilej, blondina a făcut noi dezvăluiri. Ea a postat un mesaj video pe contul său de socializare, în care făcea câteva declarații uluitoare.

Ea a a făcut referire la declarațiile Iuliei Sălăgean, fosta soție a lui Alex Bodi. Bianca le-a spus admiratorilor ei ca merge să se intâlnească cu avocatul ei, deoarece, conform declarațiilor ei, lucrurile s-ar fi complicat și se simte nevoită să clarifice situația.

”Sunt înconjurată de prieteni puțini, dar adevărați, iar acum mă duc să mă întâlnesc cu avocatul meu, pentru că urmează să se complice puțin situația și pentru că trebuie să aranjăm lucrurile în ordine”, a spus Bianca Drăgușanu pe contul de Instagram.

Iulia Sălăgean și Bianca nu mai sunt prietene

Iulia și Bianca nu mai sunt în relații foarte bune. Recent, Iulia Salăgean declara la XtraNight Show că nu si-a denunțat fostul soț și nici nu ar fi făcut vreodata asta, cu toate ca Bianca ar fi sfătuit-o sa-l denunțe pe Bodi, de indată ce acesta ar fi fost eliberat.

”Eu am fost nevoită să merg să declar ce m-au întrebat ei pe mine, pentru că nu de la mine a pornit totul și eu tot am tot anulat, până când mi-a zis că dacă nu o să merg o să mi se trimită mandat de aducere și atunci a trecut să merg. Nu l-am denunțat și nu aș fi făcut asta niciodată. După ce Alex a fost eliberat, persoana care cumva a vrut să mă împingă să fac ceva a fost ea (n.r. Bianca Drăgușanu), în sensul că: ”Nu ai văzut că a fost eliberat? Eu în locul tău m-aș duce să dau cu pixul!” și eu i-am zis: ”Cum să fac asta? Nu fac asta, că nu am de ce”. Ba chiar mi-a dat un telefon și i se părea foarte amuzant”, a declarat Iulia Sălăgean pentru Xtra Night Show, de la Antena Stars

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI