Alex Bodi, amenințări halucinante către fosta soție: ‘Să te mănânce cancerul’

Alex Bodi, amenințări halucinante către fosta soție: ‘Să te mănânce cancerul’
Alex Bodi, înjurături catre fosta soție

Dezvăluiri halucinante au ieșit la iveală despre relația dintre Alex Bodi și fosta lui soție. Afaceristul ar fi agresat-o verbal pe femeie de nenumărate ori.

Alex Bodi, înjurături ca la ușa cortului

Alex Bodi ar fi agresat-o verbal pe fosta lui soție, Iulia Salăgean, conform spynews.ro

Cu toate că femeia ar fi declarat la Xtra Night Show că nu a fost niciodată agresată de fostul ei soț și nici nu s-ar fi pus vreodata problema de violență între ei, se pare că lucrurile nu stau chiar așa. Niște mesaje audio ar fi apărut în mediul online, care contrazic spusele femeii. În mesajele respective omul de afaceri o amenință si o înjura pe fosta lui soție.

Iulia, fosta soție a omului de afaceri a fost prezenta în emisiunea lui Dan Capatos de joi seara, de la Antena Stars. Ea a vorbit despre fosta ei căsnicie cu Alex Bodi, dar a adus-o în discuție și pe Bianca Drăgușanu. Despre aceasta Iulia nu avea cuvinte prea plăcute, iar despre Bodi spunea că își dorește să păstreze o relație bună, deoarece cei doi au împreună un copil.

Iulia, mesaje de amenințare de la Bodi

La o zi de la apariția Iuliei la televizor, în presă au apărut înregistrările audio care contrazic afirmațiile tinerei. Conform sursei, aceste înregistrări dovedesc clar faptul că Iulia era supusa jignirilor și amenințarilor de fostul ei partener. Omul de afaceri ar fi înjurat-o de nenumărate ori pe fosta soție, chiar și după ce aceștia s-au despărțit. Iată ce spunea bărbatul pe înregistrări, conform sursei precizate.

„B… p… în tine și în prietenul tău. Când vin acasă, dacă nu-ți dau niște pumni în cap, j…. p…. București ți-a trebuit, l…. care te f… Să vezi ce-ți fac eu ție”, așa arată o parte din mesajul pe care Alex Bodi i l-a trimis Iuliei Sălăgean, conform surselor.

Nu știi să mă suni cu cameră. Doamne, când dau ochii cu ea, dacă nu-i dau niște șpițe în p…. de n-o mai salvează nici Dumnezeu. Am o ură pe femeia asta acum… dacă nu… o distrug! O termin psihic! F…. în ea de c… p… și de escorta d…! Îi arăt eu când vin acasă!”, i-a mai transmis Alex Bodi Iuliei Sălăgean.

Într-un alt mesaj, Alex Bodi i-ar fi spus Iuliei Sălăgean, că-i dorește să se îmbolnăvească, iar cuvintele grele nu s-au oprit aici.

„J… p… care ești. Azi, de aniversare de 4 ani ți-ai b… p în p… Mânca-te-ar sida și cancerul să te mănânce, ca pe tatăl tău. Ai înțeles? Eu de 1 mi-am văzut de treaba mea, nu am vrut să te fac să te simți prost. O să plătești până ce o să ajungi la nebuni! Ascultă ce-ți zic eu!”, ar fi spus Alex Bodi, conform înregistrărilor publicate de spynews.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI