De ce a făcut Bianca Drăgușanu crize de gelozie, de fapt. Adevărul s-a aflat

De ce a făcut Bianca Drăgușanu crize de gelozie, de fapt. Adevărul s-a aflat
Motivul crizelor de geloziei ale Biancăi Drăgușanu

Care este motivul pentru care Bianca Drăgușanu a făcut crize de gelozie? Relația dintre ea și Gabi Bădălău nu a mers din mai multe cauze.  Adevărul s-a aflat abia acum. Ce s-a întâmplat, de fapt?

Motivul crizelor de gelozie Biancăi Drăgușanu

Noile declarații ale fostei soții ale lui Alex Bodi au răstălmăcit două scandaluri profunde care se află deja de mult timp în atenția iubitorilor de cancan – dosarul de proxenetism și prostituție în care e acuzat afaceristul și relația neasumată pe alocuri a Biancăi Drăgușanu cu Gabi Bădălău.

Mai exact, Iulia Sălăgean a încheiat recent orice prietenie cu fosta prezentatoare de televiziune din motivul că i-ar fi stricat imaginea prin diverse bârfe, timp în care cea din urmă susținea amiciția dintre ele.

”Acum, în prezent, pot să-ți spun că ăsta a fost interesul. Să se răzbune pe Alex, zic eu. Acum am realizat chestia asta. Am aflat că ea nu era prietenă cu mine și că totul era fals și când eu nu eram de față la întâlnirile cu prietenii, vorbea foarte urât.

Spunea că sunt săracă, sunt mai multe cuvinte, dar nu vrea să le spun. Vă gândiți la ce este mai rău. Ce se poate spune despre o femeie. Eu care îmi văd de fată, plus că eu nu am rugat-o să-mi fie prietenă. Ea acum postează totul felul de chestii cu trădări, pe mine nu mă ating chestiile astea”, a declarat Iulia Sălăgean.

„Am auzit-o cu urechile mele când făcea o criză de gelozie”

Motivul vorbelor în plus și departe de realitate pe care Drăgușanu le spune despre Sălăgean ar fi simplu – gelozia. Conform spuselor femeii cu care afaceristul are un copil, lucrurile dintre ele s-au terminat încă de când Bianca se vedea cu fiul de milionar.

„Este geloasă pe mine în legătură cu fostul ei iubit, Gabi Bădălău. Eu am zis că nu se poate. Din moment ce eu te încurajez pe tine să fii liniștită și să-ți vezi de relația ta, cum să…. Am auzit-o cu urechile mele când făcea o criză de gelozie când Gabi o întreba dacă ne vedem cu toții > și când a auzit Iulia a explodat”, a declarat Iulia Sălăgean la Xtra Night Show.

Lucrurile erau roz pentru vedetă în urmă cu câteva luni

„Acum viața mea este în roz, e frumoasă, e cum mi-am dorit-o și cum o merit. În momentul de față chiar cred că trăiesc cea mai frumoasă perioadă a vieții mele din toate punctele de vedere. Mi se întâmplă exact ce-mi doresc, sunt fericită. Există cineva în viața mea care mă face fericită. Sunt împlinită din toate punctele de vedere. Viața mea merge în direcția în care trebuia să meargă de mult. Da, mă mărit! Am spus că a treia oară o să fie cu noroc”
Bianca Drăgușanu

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI