Ce se întâmplă în relația lui Liviu Vârciu, de fapt. Anda Călin a recunoscut tot EXCLUSIV

Ce se întâmplă în relația lui Liviu Vârciu, de fapt. Anda Călin a recunoscut tot EXCLUSIV
Ce se întâmplă în relația lui Liviu Vârciu, de fapt.

Anda Călin a reușit să îl cumințească pe unul dintre cei mai râvniți burlaci din showbiz-ul românesc, Liviu Vârciu, eternul cuceritor! Contactată de reporterii Playtech.ro, frumușica brunetă ne-a povestit despre relația lor, care, în primul an, a fost zdravăn zguduită de scandaluri: ”Au fost unele discuții, la început, ca în orice cuplu, nu doar la noi este vorba despre acomodare”, ne-a spus Anda.

Ce se întâmplă în relația lui Liviu Vârciu, de fapt

Liviu Vârciu și Anda Călin au împreună doi copii, pe Anastasia și Liviu Matei, și formează un cuplu fericit. Sunt împreună de cinci ani, însă nu mai e un secret că, în 2018, au fost despărțiți vreme de patru luni, din cauza neînțelegerilor. Contactată de reporterii Playtech.ro, Anda Călin ne-a mărturisit că lucrurile în mariajul lor au intrat pe un făgaș normal și că discuțiile aprinse încep să se rărească odată cu trecerea anilor:

“Mă înțeleg foarte bine cu Liviu chiar spre perfect. Însă, ca în orice relații, sunt și discuții, dar mici, asta contează cel mai mult. Dacă ar fi totul roz unde am ajunge, ne-am plictisi. Au fost unele discuții la început pentru că în orice cuplu, nu doar la noi este vorba despre acomodare. Noi ne-am mutat împreună pe 1 ianuarie 2017, am stat despărțiti patru luni, în 2018, după care ne-am împăcat și ne-am mutat din nou împreună”.

 Iubita lui Vârciu are o siluetă de invidiat

Anda Călin arată impecabil după două sarcini. Are un abdomen plat, un trup de invidiat și un păr lung și mătăsos la care visează multe doamne și domnișoare. Și nu face nimic deosebit pentru a fi în formă.

“Nu fac nimic special pentru a arăta așa. Faptul că alerg toată ziua după doi copilași mă face să mă mențin mereu în formă. Pot să vă zic doar că sar peste micul dejun, dar de mâncat mănânc orice”, ne-a mai spus Anda Călin, pentru Playtech.ro.

Ea nu dorește să apeleze la medicul estetician:

“Nu vreau intervenții estetice, sunt mulțumită așa cum sunt, spre norocul meu nu trebuie să merg nici foarte des la sala pentru că am un metabolism foarte bun. Momentan, stau acasă cu copiii, am grijă de casă, de familie. Nu îmi mai doresc un alt copilaș, sunt suficienți doi, sper să ne oprim aici. Acum este și cum vrea Dumnezeu”.

Anda are însă și un vis, pe plan profesional:

”Nu am proiecte tv, însă vreau să îmi deschid în perioada următoare o afacere despre care nu vreau să vorbesc prea multe acum pentru că sunt superstițioasă și poate nu se mai realizează”.

Liviu s-a îndrăgostit de Anda într-un restaurant: ”El a făcut primul pas!”

Anda, iubita lui Liviu Vârciu, a povestit despre ziua în care s-au cunoscut:

“M-am cunoscut cu Liviu într-un restaurant. Primul pas l-a făcut Liviu și chiar a insistat. Mi-a scris câteva luni și primul lucru pe care mi l-a spus a fost că speră că merită așteptarea”, a menționat Anda, pe conturile sociale.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI