Unde s-a dus iubita lui Liviu Vârciu cum a ajuns în România. E clar, ea e cea mai responsabilă (exclusiv)

Unde s-a dus iubita lui Liviu Vârciu cum a ajuns în România. E clar, ea e cea mai responsabilă (exclusiv)
Unde s-a dus iubita lui Liviu Varciu

Anda Călin și Liviu Vârciu formează un cuplu de mai bine de cinci ani, având la activ mai multe despărțiri și împăcări de-a lungul timpului.

Unde s-a dus iubita lui Liviu Vârciu cum a ajuns în România

Din 2019 însă, cuplul s-a mutat împreună și are doi copii, o fetiță și un băiat, mezinul venind pe lume în primăvara anului trecut. Cum Liviu Vârciu este implicat în anumite proiecte în carieră, iubita lui este nevoită să treacă uneori și la munca de jos. Astfel, reporterii impact.ro au surprins-o recent pe Anda Călin într-o ipostază total neașteptată.

După o viață amoroasă cu mult tumult, iată că Liviu Vârciu pare că și-a găsit liniștea în brațele brunetei Anda Călin. Ea l-a făcut de două ori tătic, cei doi având o fiică pe nume Anastasia, dar și un băiețel, pe nume Liviu Matei. Ei sunt foarte discreți în ce privește viața de familie, cu toate că proiectele în care Liviu Vârciu este implicat îl fac să fie adesea în lumina reflectoarelor și mult timp plecat de acasă, astfel că iubita sa trebuie să se ocupe toate treburile casnice, unele dintre ele chiar specifice unui bărbat.

Prin urmare, recent, Anda Călin a fost surprinsă de reporterii Impact.ro în timp ce se afla alături de fiica sa și de bunica fetiței, la o spălătorie din Pipera. După ce acestea au plecat de acasă, din zona Băneasa, bruneta a condus până la un centru unde se pot curăța autoturismele, ca să-și spele mașina. Astfel că proaspăt întoarsă acasă din vacanța petrecută numai cu Liviu Vârciu, iubita acestuia a trecut la activitățile obișnuite, alegând să calce pragul unei spălătorii auto. Imaginile au demonstrat că focoasa brunetă nu se ferește să treacă și la munca de jos, astfel că i-a ajutat pe angajații spălătoriei să curețe mașina.

Cum s-au conscut Liviu Vârciu și Anda Călin

Deși mult timp norocul l-a ocolit în dragoste pe Liviu Vârciu, după despărțirea de Adelina Pestrițu, iată că nu se mai poate spune asta și în prezent. Liviu Vârciu și Anda Călin s-au cunoscut în urmă cu peste cinci ani, la un restaurant, iar artistul a fost cel care a făcut primul pas.

”M-am cunoscut cu Liviu într-un restaurant. Primul pas l-a făcut Liviu și chiar a insistat. Mi-a scris câteva luni și primul lucru pe care mi l-a spus a fost că speră că merită așteptarea. Suntem împreună de patru ani și câteva luni”, a transmis Anda Călin la InstaStory.

Din 2019, când cuplul s-a mutat împreună, cei doi au adus pe lume doi copii, o fetiță și un băiețel. Liviu mai are o fiică dintr-o fostă relație, pe Carmina, care este deja majoră.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI