Ce se întâmpla de Paște în PRO TV, de fapt. Elena Lasconi a făcut dezvăluiri inedite: „Nu-mi amintesc să fi ciocnit vreodată ouă cu Andreea Esca” (exclusiv)

Ce se întâmpla de Paște în PRO TV, de fapt. Elena Lasconi a făcut dezvăluiri inedite: „Nu-mi amintesc să fi ciocnit vreodată ouă cu Andreea Esca” (exclusiv)
„Ne strângeam o familie de cel puțin 35 de persoane”

Cu ani în urmă una din vedetele PRO TV, Elena Lasconi a schimbat profesia de jurnalist cu cea de primar în decembrie 2020. La alegerile locale din acel an jurnalista lua pe toată lumea prin surprindere când își anunța candidatura la funcția de primar în Câmpulung Muscel. Au trecut doi ani de atunci, iar astăzi, într-un interviu exclusiv pentru Impact, Elena Lasconi a povestit ce se întâmpla în Pache Protopopescu de Paște, pe vremea când făcea parte din echipa postului TV.

Elena Lasconi, de la PRO TV la primăria din Câmpulung Muscel

Au trecut doi ani de când Elena Lasconi este primarul orașului Câmpulung Muscel, oraș cu o istorie veche. De-atunci și până astăzi fostul jurrnalist Elena Lasconi și-a luat noua meserie în serios, deși unii îi critică modul de abordare al lucrurilor și, uneori chiar modul în care se adresează subalternilor din Primăria Câmpulung Muscel. Cu toate astea, a decis să povestească, în exclusivitate pentru Impact.ro, ce se întâmplă în aceste zile:

„Cei mai mulți dintre ei îmi spun, simplu ca bună ziua, primărița. Primărița în sus, primărița în jos! Pe unii, puțini la număr, îi aud spunându-mi și doamna primar.

Însă formula cu primărița mi s-a lipit și mie parcă de suflet, cel mai mult. Personal, nu am avut vreo pretenție anume, Doamne ferește! Așa că de aproape doi ani sunt primărița!”, începe Elena Lasconi seria dezvăluirilor personale pentru Impact.ro.

Deși, aparent, are mai multe zile libere ca și bugetar, mai spune Elena Lasconi, totuși sunt extrem de multe lucruri de rezolvat, mai ales că în aceste zile centrul orașului Câmpulung Muscel este un permanent șantier în lucru, iar locuitorii se întreabă când se va termina reamenajarea acestei zone.

„Ne strângeam o familie de cel puțin 35 de persoane”

Printre multe destăinuiri făcute de Elena Lasconi pentru Impact.ro, au fost și cele legate de perioada în care făcea parte din echipa de jurnaliști ai PRO TV, și pica de servici în perioada Sărbătorilor de Paște:

„Îmi amintesc și acum că la PRO TV întotdeauna dacă erai liber de Crăciun, atunci sigur lucrai de Revelion. Sau dacă nimereai Paștele liber, atunci sigur erai de serviciu de 1 Mai. (…) Îmi amintesc, ca să vedeți că nu am uitat, că astea nu se pot uita, când eram de serviciu la PRO TV în asemenea perioade, ne strângeam o familie de cel puțin 35 de persoane.

Întindeam câte o masă de Paști, de neegalat, parcă. Fiecare aducea ceva de acasă. Iar multe dintre mamele noastre ne trimiteau mâncare direct acolo, la serviciu, așa că aveam de-a face cu un veritabil festin.

Nu-mi amintesc să fi ciocnit vreodată ouă cu Andreea Esca, spre exemplu, din simplul motiv că eram pe ture diferite și ca atare, nu ne întâlneam. Dar am avut parte de asemenea competiții de suflet cu alți colegi, tot la fel de dragi mie!”, adaugă Elena Lasconi.

Acum cu mai mult timp liber, după cum a declarat chiar primărița Elena Lasconi, se poate ocupa mai mult de pregătirea de bunătăți specifice acestei perioade din an, dar și de bunul mers al localității pe care o conduce de doi ani de zile.