Andreea Esca, despre plecarea de la Știrile PRO TV: „Locul e liber pentru orice candidat”

Andreea Esca, despre plecarea de la Știrile PRO TV: „Locul e liber pentru orice candidat”
Când va părăsi Andreea Esca Știrile ProTv

Andreea Esca este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare TV și se află pe micile ecrane de mulți ani. Cu toate acestea, orice început are și un sfârșit, iar  Andreea nu va mai prezenta știrile, însă cât de aproape este acel moment?

Cât timp va mai prezenta Andreea Esca știrile

Aproape în fiecare seară, românii deschid televizoarele și Andreea Esca îi întâmpină cu cele mai actuale știri. Vedeta a precizat că, atunci când vine vorba despre continuitatea carierei sale de prezentatoare TV, nu există o limită.

„Nu există o anumită limită, dar cred că în fiecare profesie contează anumite date pe care le ai și cred că, indiferent de vârstă, dacă ești o persoană care are un aspect prezentabil, este important în televiziune. De aceea este televiziune, ca să ne vedem. Și cred că atâta vreme cât poți să îți faci profesia bine și să ai și un aspect plăcut, indiferent de vârstă, poți să mergi mai departe. Nu știu dacă există niște limite, depinde de foarte mulți factori”.

Cu toții știm că Andreea Esca este mamă, înainte de toate. Întrebată cum ar reacționa dacă fiica ei, Alexia Eram, i-ar lua locul la pupitru, prezentatoarea TV a precizat că orice candidat poate ajunge să prezinte știrile ProTV.

„Locul este de dat pentru toată lumea întotdeauna, locurile nu se dau, se iau, așa încât, e liber pentru orice candidat (râde)”.

Andreea Esca, despre educația copiilor

Vedeta tv se bucură de o familie frumoasă și fericită. Când vine vorba despre educația copiilor, aceasta a spus că trebuie să fim un exemplu cât mai bun pentru ei, deoarece, de la o vârstă fragedă, ei absorb ca un burete orice informație și orice tip de comportament, înainte de a-și forma propria personalitate.

„Cred că nu trebuie să faci nimic special, copiii cresc într-o familie, în care absorb ca un burete tot ce se întâmplă. Într-un fel, bănuiesc că foarte mulți dintre copii sunt ca tine. Nu este precum ai preda un curs despre cum trebuie să fii, ci doar să trăiești așa cum crezi că este mai bine, iar copiii care cresc lângă tine vor imita, într-un mod, felul tău de a fi, până la un moment dat, când, desigur, fiecare are personalitatea lui”, a povestit Andreea Esca în exclusivitate pentru EGO.ro

Andreea Esca va sărbători Sărbătorile Pascale alături de familie, având în vedere că unii apropiați sunt ortodocși, iar alții catolici.