Momente jenante pentru Adela Popescu la PRO TV. Ce i-a putut spune o vedetă, în direct: „Poate să pice foarte rău”

Momente jenante pentru Adela Popescu la PRO TV. Ce i-a putut spune o vedetă, în direct: „Poate să pice foarte rău”
Adela Popescu a fost umilită în direct de o altă vedetă invitată la PRO TV

Adela Popescu și Alina Chivulescu sunt prietene de foarte mulți ani și țin legătura permanent, chiar dacă nu se întâlnesc mereu. Cu toate acestea, invitată la „Vorbește Lumea”, Alina a făcut o remarcă pe care a surprins-o pe Adela.

Reacție neașteptată a Adelei Popescu

Alina Chivulescu a venit în platoul ProTv și nu s-a abținut deloc atunci când a venit vorba de critici. Cele două au avut un schimb de replici savuros, în momentul în care Alina a mărturisit că își vede prietena la televizor și nu este mulțumită de imaginea sa.

Vedeta a spus despre Adela că nici măcar nu se machiază sau nu își schimbă pantalonii, toate acestea în direct. Chiar dacă realizează că este dură, actrița spune că sunt astfel de momente în care nu se poate abține când vine vorba despre aceste detalii.

”Adela e minune. Adeluca are o energie mișto, este empatică, este diplomată. Eu mai scap pedala câteodată și, poate din anii ăștia în plus pe care îi am, mai prind câteodată să-i zic: ‘Băi, Adela, mai machiază-te și tu. Băi, Adela, mai schimbă și tu pantalonii ăia. Și nu-mi dau seama câteodată, că poate să pice foarte rău”, a mărturisit Alina Chivulescu.

Adela a mărturisit că sunt momente în care mai primește mesaje referitoare la vestimentația sau make-up ei, dar încearcă să le evite și să treacă peste ele fără a fi afectată.

”Mai primesc mesaje. De acasă ești comod, stai să-l judeci pe ăla. Asta mică, săraca… În fine. Aici probabil că dau câteodată”, a continuat actrița, pentru a încheia subiectul.

Adela Popescu, detalii despre relația cu Radu Vâlcan

Recent, Adela Popescu a fost invitată la podcastul „Da Bravo”, găzduit de Mihai Bobenete. Cei doi au abordat mai multe subiecte, unul dintre ele fiind relația dintre Adela și Radu. Cei doi sunt împreună de 10 ani și au trei copii, însă nu se dă ferește să vorbească despre detaliile intime din relația lor.

„Dă-ne câteva sfaturi, că la ce familie numeroasă ai… Am mai întrebat părinți care au fost la mine la podcast. Cum poți să faci dragoste când sunt copii în casă și să nu ai tensiunea aia că vin și te iau cu arcanul la armată?”, a spus Mihai Bobonete.

„Trebuie să ți se pară că îți place. Fix tensiunea aia. E adrenalină”, a fost răspunsul dat de Adela Popescu.

Reacția lui Mihai Bobonete a fost una neașteptată și a fost uimit de răspunsul dat de actriță. „Nu cred! N-ai cum! Ești nebună la cap”, a spus actorul din „Las Fierbinți”.