Ce se întâmplă cu Mirela Vaida după atacul de vineri. Artista și-a filmat mărturia sinceră

Mirela Vaida pare să nu mai aibă, deloc, liniște. După incidentul traumatizant de vinerea trecută, în care a fost atacată de o femeie dezbrăcată cu o cărămidă, vedeta de la Antena 1 a primit o nouă lovitură. Prezentatoarea Acces Direct a spus totul pe Instagram. 

Ce se întâmplă cu Mirela Vaida după atacul de vineri

După ce a trecut prin sperietura vieții sale vineri, 19 martie, când a fost atacată, în direct, de către o femeie tulburată psihic, care a aruncat cu un pietroi de trei kilograme înspre ea, Mirela Vaida a primit o nouă lovitură. Prezentatoarea de la Acces Direct trece prin momente dificile după ce a aflat că localitatea în care blondina domiciliază este în carantină.

Autoritățile au luat o serie nouă de măsuri drastice, cu scopul de a preveni infectarea colectivă cu virusul COVID-19. Astfel, localități precum Snagov, Mogoșoaia, Ștefăneștii de Jos și Balotești au intrat în carantină, din cauza ratei de infectare ce a depășit 6 la mia de locuitori. Incidența în Snagov, acolo unde locuiesc Mirela Vaida și familia ei, a depășit 6,64 la mie, drept pentru care s-au închis școlile, grădinițele și creșele. Vedeta a postat un InstaStory în care s-a descărcat prietenilor săi virtuali.

„Și la voi e așa în casă, cu toți copiii în casă într-o zonă carantinată în care, bineînțeles, că toate grădinițele sunt închise? Da, așa este și la noi… după cum vedeți. Zi de zi. Am înțeles că se va întâmpla lucrul ăsta până după Paște. Cum adică? Încă o lună? Adică încă o lună și jumătate să stăm așa? Adică de dimineață până seara să ne descurăm cu ei acasă așa? Adică asta ne așteaptă pe noi? Cum vă descurcați? Căci dacă nu sunt singură în această bătălie, o să mă simt mai bine”, a declarat Mirela Vaida, pe Instagram.

Ce mesaj emoționant le-a transmis Mirela Vaida celor care au susținut-o

Mirela Vaida a trecut prin momente cumplite săptămâna trecută, când a fost atacată în direct, de către o femeie de 40 de ani care a amenințat-o cu moartea, cerându-i banii înapoi și aruncând cu o cărămidă la picioarele prezentatoarei TV.

Deși nu a pățit nimic, blondina a rămas cu anumite sechele după acel incident. Cu toate acestea, moderatoarea emisiunii Acces Direct le-a mulțumit admiratorilor săi din mediul online, cărora le este recunoscătoare pentru sprijinul pe care i l-au arătat divei, în aceste momente grele:

„Dragii mei, trec printr-o perioada grea! Dar nu imposibila! Va multumesc pentru gandurile bune care m-au ajutat si mi-au dat putere! Vreau sa revin cat mai curand la viata mea obisnuita, cu incredere in oameni, cu chef de viata si rasete, cu speranta si credinta! Le datorez asta copiilor mei care au nevoie de mine in fiecare moment, familiei, parintilor, prietenilor si colegilor care mi-au fost aproape! Va sunt recunoscatoare pentru fiecare gand bun! Va imbratisez!”, a scris Mirela Vaida pe contul său de Instagram.