Lacrimile Mirelei Vaida, aur pentru ratingul Acces Direct. Câți români s-au uitat la emisiunea ei

Lacrimile Mirelei Vaida, aur pentru ratingul Acces Direct. Câți români s-au uitat la emisiunea ei
Mirela Vaida, in lacrimi

În ce privește audiențele, lacrimile au adus mult rating la emisiunea Acces Direct. Emisiunea Mirelei Vaida, în care aceasta plângea din cauza celor întâmplate săptămâna trecută când o femeie necunoscută a atacat-o cu o piatră în direct, a scos cifre comparabile cu ale serialului Las Fierbinți.

Lacrimile Mirelei Vaida, aur pentru ratingul Acces Direct

Și s-au uitat atât de mulți români, și datorită anchetei, dar și datorită monologului prezentatoarei.

„Nu încerc să conving pe nimeni cu nimeni, sunt mulți oameni care cred că tot ce s-a întâmplat e o făcătură. Nu vreau să conving pe nimeni de acele scenarii. Fiecare poate să își facă propriile scenariile. Fiecare poate să creadă că noi am luat o femeie de la un spital și am adus-o în platoul emisiunii.

Mi se pare diabolică mintea celor care cred așa. Mi se pare că teoria urii este noua religie noastre. Mi se pare că ne bucurăm de răul altora. Vreau să vă spun un lucru: înainte să fiu persoană publică, eu sunt un om obișnuit acasă, cu trei copii. E păcat să confundați prezentatorul cu emisiunea sau cu anumite subiecte poate care nu vă plec. Noi, prezentatorii, suntem cei care prezintă niște realități. Noi nu fabricăm subiecte, nu facem noi emisiuni, nu suntem noi judecători, și nu suntem noi Dumnezei, suntem niște oameni. (….).”

Antena 1 cu Acces Direct a condus detașat

Astfel că luni, mai bine de 2 milioane de telspectatori s-au uitat la ediția Acces Direct de la Antena 1, iar audiența era dublă față de Pro TV care difuza Știrile de la ora 17.00 și o ediție a emisiunii „Ce spun românii”.

Așadar, Antena 1 a condus detașat clasamentele la nivel de țară și în mediul urban, însă a pierdut la mică diferență pe segmentul de tineri. La nivel național, peste 2 milioane de români au urmărit prima ediție Acces Direct, cea de după atacul de vineri. Diferența față de restul urmăritorilor a fost consistentă, anunță paginademedia.ro.

De altfel, Pro TV, cu Știrile și Ce spun românii, depășea puțin peste un milion de telespectatori în acea zi. Iar podiumul a mai fost completat de Kanal D, cu 673.000 de privitori.

La nivel Urban,  cifrele pentru Acces Direct cu Mirela Vaida au fost la fel de ridicate și la nivel de orașe. Așadar, aproximativ 898.000 de români se uitau pe Antena 1, în după-amiaza zilei luni, atunci când s-a vorbit despre „atacul în direct”. La nivel comercial, se pare că

tinerii au schimbat ierarhia, iar emisiunea Acces Direct în care Mirela Vaida plângea, a pus Antena 1 pe locul doi, cu 209.000 de telespectatori, în timp ce Pro TV a câștigat la limită pe acest segment de public – 219.000 de privitori.

Urmăriți Playtech.ro și pe