Mirela Vaida, mesaj cu lacrimi în ochi după incidentul de la Acces Direct. Ce probleme are

Mirela Vaida, mesaj cu lacrimi în ochi după incidentul de la Acces Direct. Ce probleme are
Mirela Vaida a fost atacata din nou

După atacul petrecut vineri în platoul Acces Direct nu a mai fost activă în mediul online așa cum era odinioară, aceasta suferind un real șoc după ce viața i-a fost pusă în pericol.

Mirela Vaida, mesaj cu lacrimi în ochi după incidentul de la Acces Direct

Iată că de data aceasta, Mirela Vaida a publicat un mesaj și o fotografie emoționante pe rețelele de socializare. Amintim că vineri, Mirela Vaida a fost atacată de o femeie necunoscută, care a venit dezbrăcată în platoul emisiunii și a aruncat cu o cărămidă înspre prezentatoarea care vorbea despre un caz. După acest incident, Mirela Vaida s-a închis cumva în sine și nu a mai comunicat în mediul online, ea petrecând weekendul departe de telefon, la munte, cu familia. Iată că de-acum Mirela Vaida începe să își mai revină din șocul suferit și a postat o imagine, dar și un mesaj în mediul online.

”Dragii mei, trec printr-o perioadă grea! Dar nu imposibilă! Vă mulțumesc pentru gândurile bune care m-au ajutat și mi-au dat putere! Vreau să revin cât mai curând la viața mea obișnuita, cu încredere în oameni, cu chef de viață și râsete, cu speranța și credință! Le datorez asta copiilor mei care au nevoie de mine în fiecare moment, familiei, parinților, prietenilor și colegilor care mi-au fost aproape! Vă sunt recunoscătoare pentru fiecare gând bun! Vă îmbrătișez! ?❤️”, a scris Mirela Vaida pe Instagram.

Atacatoarea a avut doi complici

În plus, în afara imaginii care a însoțit mesajul postat de vedetă, acesta a publicat pe InstaStory și o fotografie cu cei trei copii ai săi.

”Ei sunt puterea și bucuria mea”, a mai notat Mirela Vaida în dreptul imaginii cu cei trei copii.

Amintim că în urma filmărilor de pe camerele de supraveghere, până acum s-a arătat că în afara atacatoarei care a intrat cu piatra în platoul emisiunii, e a mai fost văzută și în compania unei alte persoane cu numai câteva momente înainte de incident.

La rândul său, respectiva persoană a fost văzută în acele momente alături de o altă femeie, iar aceasta se pare că ar fi cel de-al doilea complice care a organizat atacul îndreptat asupra prezentatoarei Acces Direct, Mirela Vaida.

De menționat este că Mirela Vaida a acționat deja pe cale legală și a depus o plângere pentru tentativă de omor la Secția 4 de Poliție atacatoarei din Iași care se află acum internată la Spitalul Obregia.