Ce se întâmplă cu Jador la Survivor România 2021. Daniel Pavel a făcut marele anunț VIDEO

Ce se întâmplă cu Jador la Survivor România 2021. Daniel Pavel a făcut marele anunț VIDEO
Ce se intampla cu Jador la Survivor Romania 2021

Veste incredibilă la Survivor România! Pleacă Jador din competiția din Republica Dominicană? Daniel Pavel face marele anunț despre celebrul manelist. Ce atacuri dure i-au adus Zanni și Cosmin de la Faimoși colegului lor din echipa roșie.   

Ce se întâmplă cu Jador la Survivor România 2021

Se anunță o veste explozivă la Survivor România. După ce au început săptămâna în forță, câștigând jocul de recompensă, în urma căruia s-au răsfățat cu picnicul pe care telespectatorii din România l-au pregătit pentru ei, Faimoșii pun la cale noi strategii de luptă pentru a ajunge în marea finală în formație completă. De fapt, poate nu completă, întrucât se pare că Jador este în pericol de a fi eliminat din competiție. Lupta pentru supraviețuire devine din ce în ce mai aprinsă, iar spiritele din camp se încing pe zi ce trece.

Jador, cândva favoritul publicului de la Survivor România, este în pericol de a fi eliminat din concurs. Colegii săi din echipa roșie nu s-au putut abține și au spus adevărul despre relația lor cu manelistul. Faimoșii nu-l mai vor în echipă. Sunt deranjați de felul în care Jador se manifestă în timpul jocurilor, chiar dacă este accidentat de mai bine de o lună și nu a primit acceptul medicului să participe la probele solicitante.

Cosmin: Să aibă un vibe bun și să te susțină? Nu face chestia asta. Să-și vadă de treabă și să ne lase în pace, să ne vedem și noi de treaba noastră.

Zanni: Singurul talent pe care îl are: șantajarea emoțională. Se bagă pe sub pielea ta, în sentimente, te mângâie puțin. Să vezi un mitocan fără clasă.

Surpriza Faimoșilor vine din partea prezentatorului Survivor România, care face un anunț neașteptat chiar înainte de primul Consiliu de eliminare al săptămânii:

”Am o veste foarte importantă pentru un concurent din echipa Faimoșilor. Este vorba despre Jador. După mai multe investigații medicale, doctorii au stabilit ce se întâmplă cu Jador. A primit acceptul să revină și va participa chiar de azi la jocul de imunitate”, a mărturisit prezentatorul emisiunii Survivorf România 2021 în cadrul ediției de vineri seara.

Scandal între Sindy și Mellina de la Războinici

Tabăra Faimoșilor nu este singura în care apar discuții neplăcute. Ana Porgras de la Faimoși susține că echipa albastră nu este atât de unită precum vrea să pară.

Pe partea cealaltă a insulei, între cele două Războinice rămase în jungla dominicană se naște un conflict latent. Sindy face declarații uluitoare la adresa Mellinei, pe care nu o simpatizează deloc. Sportiva spune despre artistă că este o persoană rea și invidioasă.

Ana Porgras: În echipa războinicilor, ei vor așa să arate familia aia, dar eu cred că în interior acolo sunt mai multe chestii.

Sindy: Invidia. Sincer zic. Când mă uit în ochii ei (n.r. – ai Mellinei) văd răutate.

Ce se va întâmpla între Sindy și Mellina și dacă Jador va părăsi competiția din Republica Dominicană, telespectatorii din România vor vedea diseară, de la 20.00, la Kanal D, la Survivor România.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI