Secretul tricoului purtat de Zanni la Survivor România 2021. Fanii au fost uluiți de explicația lui

Secretul tricoului purtat de Zanni la Survivor România 2021. Fanii au fost uluiți de explicația lui
Secretul tricoului purtat de Zanni la Survivor România 2021. Fanii au fost uluiți de explicația lui

Te-ai întrebat, vreodată, ce semnificație are simbolul pe care Zanni de la Survivor România îl are tatuat pe frunte? Artistul poartă tricouri cu controversatul hexagon colorat. Fanii au fost uluiți de explicația lui. Ce înseamnă, de fapt.

Secretul tricoului purtat de Zanni la Survivor România 2021

Edmond Zannidache este unul dintre cei mai controversați concurenți de la Survivor România. Artistul cu 100 de tatuaje reușește cumva să își surprindă, mereu, fanii, într-un fel sau altul. Internauții au observat că Zanni poartă același tricou, la fiecare Consiliu de la Survivor.

Este vorba despre o piesă de îmbrăcăminte de culoare neagră, cu o formă geometrică specifică, desenată în culorile curcubeului. Simbolul respectiv se găsește în câteva dintre tatuajele lui Zanni și este însoțit de două sintagme: undestand why (înțelege de ce) și everything ash (totul se transformă în cenușă).

Faimosul de la Survivor România spune că acest hexagon colorat împreună cu cele două sintagme din limba engleză simbolizează cunoașterea și dezvoltarea spirituală. Zanni și-a tatuat acest simbol și pe tâmple, pentru a-i aminti zi de zi că este un luptător.

„Știu că nu rezolv nimic cu furia”

Emisiunea Survivor este competiția care i se potrivește mănușă lui Zanni, protejatul lui Alex Velea fiind un adevărat supraviețuitor, obișnuit de mic copil să aibă grijă singur de el.

Crescut în case de copii, Zannidache știe cât de dificilă poate fi viața, trecând prin foarte multe situații limită până la vârsta de numai 23 de ani. Artistul a investit zeci de mii de lei în tatuajele care-i acoperă trupul, despre care spune că transcriu sentimente.

Sunt amănunte pe care nici eu nu le știu despre mine. Poate o să le descopăr prin experiențe sau datorită oamenilor de acolo. Nu mi se întâmplă de fiecare dată, în situații noi, să descopăr părți neștiute din mine. Am și eu frustrările mele, sper să nu vadă nimeni partea mea întunecată la Survivor România, dar, dacă o văd, sper să o înțeleagă. Când sunt nervos, reușesc să găsesc partea amuzantă și să râd de situații.

Știu că nu rezolv nimic cu furia. Mi-am tatuat mesajul ”Understand Why” pentru că, cu cât înțelegi mai mult ceea ce se întâmplă în jurul tău, cu atât șansele să te enervezi sunt mai mici.(…) Am peste 100 de tatuaje. Am făcut 30 de tatuaje într-o săptămână. Dacă aveam bani, le făceam pe toate odată.

Am investit foarte mult în ele. Câteva zeci de mii de lei. Cel mai scump a fost 1.200 de lei. Ele reprezintă revoltă, fiecare tatuaj este transcrierea unui sentiment – frustrare, revoltă. Am tatuat pe mine numai sentimente”, a explicat Zanni la Survivor România 2021.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI