Dezvăluiri uluitoare din culisele Survivor România 2021. Fostă concurentă: „E greu să rămâi om în junglă”

Dezvăluiri uluitoare din culisele Survivor România 2021. Fostă concurentă: „E greu să rămâi om în junglă”
O fostă concurentă ”Survivor România 2021” a făcut dezvăluiri din culisele show-ului de la Kanal D

Majda Aboulumosha a părăsit jungla cu un ecou. Deși nu a fost o persoană conflictuală, a lăsat în urmă o zicală ce le-a atras atenția colegilor săi: „Nu lăsa jocul să te joace.” Încă din ultimul consiliu la care a participat spunea cu mâhnire că e greu să rămâi în junglă, credință pe care a împărtășit-o și publicului, când a ajuns acasă.

Majda, fostă Faimoasă, dezvăluiri din culisele Survivor România 2021

Majda a plecat cu capul sus din competiția ”Survivor România”. Vedeta a stat în junglă mai bine de duă luni, ieșind din concurs în urmă cu trei săptămâni, după ce a fost nominalizată de colegi și nevotată de public. O fire împăciuitoare, gospodina grupului, fiindcă ea pregătea mereu mâncarea, a avut, totuși, câteva contre cu Jador.

Cântărețul, deși susținea că o admiră, a votat-o de două ori, chiar ultimul vot fiind cel decisiv, scoțând-o din emisiunea. În acea ediție, el a ieșit preferatul publicului, astfel că a fost nevoit să voteze, după nominalizarea colegilor săi, un alt concurent, pentru a-l trimite spre eliminare. Majda a fost cea ochită, din cauza performanțelor sale sportive, motiva atunci solistul.

Ce a spus despre Zannidache? 

Nu a fost cu supărare pentru mulatră, care s-a întors acasă la fetiță și familie, iertându-l pe coechipier pentru gestul său. Amarul i-a rămas în suflet, căci dorea să mai rămână pentru a-și împlini visul. „Atât a fost să fie”, s-a consolat ea.

Pe lângă această controversă, au mai fost discuții la care ea a participat și în urma cărora a tras unele concluzii. „Pe mine mă afecta când exista o tensiune. E greu să rămâi om în junglă, să îți găsești coloana vertebrală. Sunt dereglări și astea te fac altfel, te pot înrăi.

Nu pot să îi găsesc scuză (n.r.Zanni). Eu mereu i-am spus unde greșește. Sunt momente în care nici el nu și-ar fi dorit să audă ce i-a spus el Elenei. Fiecare are nevoie de o îmbrățișare. Eu mai făceam un joc seara, înainte de culcare. Îmi aduc aminte de seara când ne pregăteam de somn și fiecare spunea ce l-a supărat cel mai tare și ce l-a bucurat cel mai tare. Nu aș vrea să greșesc și mi-aș dori foarte mult să se dea ce s-a vorbit. Era o discuție foarte interesantă. De familie, de dorul de casă”, a povestit Majda pentru WOWbiz.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI