Sindy, probleme de adaptare la Survivor România 2021? Mama ei a cam dat-o de gol la Teo Show

Sindy, probleme de adaptare la Survivor România 2021? Mama ei a cam dat-o de gol la Teo Show
Sindy, probleme de adaptare la Survivor Romania 2021?

Mama lui Sindy de la Survivor România 2021 a vorbit despre fiica ei la Teo Show. Aceasta s-a exprimat în ce privește evoluția ei în aces concurs, dar a menționat și anumite probleme pe care Războinica le-ar putea întâmpina în concurs.

Sindy, probleme de adaptare la Survivor România 2021?

Mama lui Sindy a vorbit deschis despre fiica ei în cadrul emisiunii Teo Show. Iată ce a declarat despre aceasta.

”E un copil cu multă energie, ea este ambiţioasă, plăcută, îi place să spună lucrurile pe nume. Şi-a dorit tare mult să participe la această emisiune. Nu am crezut că o să ajungă până aici, dar a avut multă încredere în ea. Am mari emoţii la fiecare emisiune. Cred că cel mai greu i-a fost să se obişnuiască cu foamea pentru că ea este o mâncăcioasă. Şi îi place să doarmă până mai târziu… Acolo totul e diferit. Nu pare să mai aibă prea mari emoţii, se concentrează bine, sunt sigură că va reuşi tot ce şi-a propus.

Cred că are o afinitate pentru concurenţii mai noi, este o persoane sociabilă. Nu, nu a venit cu niciun băiat acasă până acum. Nu am văzut-o niciodată cu un băiat. Ce să zic?! Eu m-aş bucura să se înfiripe o idilă acolo, cu Albert, pare un băiat liniştit, îşi vede de treaba lui, îmi place de el. Dar cred că pentru Sindy ar fi nevoie de un bărbat mai puternic, radical, să pună piciorul în prag”, a spus mama lui Sindy, la Teo Show.

Sindy l-a făcut praf pe Războinicul Sorin

Războinica Sindy l-a luat în vizor pe Sorin, colegul ei Războinic. Astfel, aceasta i-a mărturisit Mellinei, pe plajă, părerea ei sinceră despre acesta, spunând că-l consideră cel mai slab concurent masculin din tabăra sa:

„Nu te supăra, dar Sorin este slab pe traseu. Dacă ar fi să fie la traseu cu cei mai rapizi dintre băieți, n-are șanse, n-are cum… n-are timp… Chiar dacă e bun pe final n-are timp să ajungă, pentru că n-ai cum. Dacă câștigă, el câștigă din noroc pentru că celălalt s-a întâmplat să nu se priceapă. Ăsta e din punctul meu de vedere.

Sorin are noroc. Nu sunt eu rea. Sunt realistă. Mă uit la om și văd că, uneori, chiar merge greu. Uneori mă supăr eu când văd că noi, cei care mergem rapid, avem foarte mari șanse să ne accidentăm să ne rupem ceva pentru că vrem să dăm totul acolo, pe traseu, ca să câștigăm.”, a declarat Sindy la Survivor România.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI