Ce s-a întâmplat imediat după bătaia filmată dintre Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf. Noi imagini uluitoare cu cei doi

Ce s-a întâmplat imediat după bătaia filmată dintre Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf. Noi imagini uluitoare cu cei doi
„Laurențiu Reghecampf a venit duhnind a alcool la Poliție”

Ce s-a întâmplat imediat după bătaia filmată dintre Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf? Săptămâna trecută s-a încheiat cu unul din cele mai mari scadnaluri din showbiz-ul românesc. Ananmaria Prodan și fostul soț, Laurențiu reghecampf au ajuns la poliție, după o bătie în toată regula. Amândoi cereau polițiștilor ordin de protecție, iar Reghe ajunea la IML cu vânătăi pe față. Se pare că lucrurile nu s-au rezumat doar la atât, iar imaginile apărute în spațiul public au arătat detalii concludente. S-a aflat și ce s-a întâmplat imediat după bătaia filmată dintre Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf. De altfel, au apărut și noi imagini uluitoare cu cei doi.

Scandalul anului surprins de camerele de luat vederi. Ce s-a întâmplat imediat după bătaia filmată dintre Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf

Bătaia dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf este încă un subiect de discuții în aceste zile pe micile ecrane. Cei de la Realitatea TV au reușit să pună mâna pe noi imagini uluitoare cu cei doi în care se arată ce s-a întâmplat imediat după bătaia filmată dintre Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf.

Primele imagini apărute în spațiul public au arătat momentul în care lucrurile dintre cei doi au degenerat într-o bătaie de zile mari. Dar nu erau totuși concludente, spun unii, iar totul părea a fi ceva premeditat, cel puțin în ceea ce o privește pe impresara sportivă. Dar, noile imagini difuzate de cei de la Realitatea TV arată continuarea. Imaginile arată cum Reghecampf o trântește pe Anamaria Prodan pe jos, ulterior reușind cu greu să se urce la volanul mașinii personale.

Vezi și: Anamaria Prodan, noi acuzații îngrozitoare la adresa lui Laurențiu Reghecampf. „Îi amenință mama cu moartea”. Antrenorul, bănuit că a pus microfoane în casă

„Laurențiu Reghecampf a venit duhnind a alcool la Poliție”

Deznodământul final al încăierării a fost că cei doi au ajuns pe mâna poliției. Surse din anchetă spun că impresara riscă chiar doi ani de închisoare. Conform unor informații, spun cei de la Prosport, totul ar fi plecat de la discuțiile legate de viitorul botez al fiului cel mic, Liam, care de altfel a și avut loc. Imediat după evenimente, Anamaria Prodan era cea care dădea și primele declarații de presă:

„Laurențiu Reghecampf a venit duhnind a alcool la Poliție, nu vrea să dea probe de sânge. Dacă o să-l vedeți cum arată. Nu se poate să dea buzna prin efracție în casă. A venit, a început să înjure, a dat în nas!

L-a amenințat pe copil, că-l ia cu forța, m-a lovit! A venit să aducă invitația vecinului nostru. Bebeto l-a rugat să plece din casă! M-a lovit peste față. M-a pus la pământ. Pe Eugen, șoferul, l-a tras din mașină, l-a pus la pământ, l-a amenințat cu moartea.

 Am încercat să-l calmez! Atât de mult ne-a înjurat, ne-a amenințat cu moartea, s-a terminat! Dacă încerci să dai în mine? A vrut să mă strângă de gât! A dat în prietenul meu, eu ce să fac? M-a târât, a vrut să dea în mine. Îi face dosar penal. Mi-a spart telefoanele! Avem video și audio, depuse la Poliție!”, a declarat Anamaria Prodan la Realitatea.

Și, ca un făcut, la doar trei zile de la scandal, din care cel mai șifonat ieșea Reghecampf, Anamaria Prodan apărea cu mâna și piciorul în ghips, după bătaia din stradă cu Laurențiu Reghecampf. Pare ireal și parcă scos dintr-un scenariu bine pus la punct. Rămâne ca polițiștii să elucideze cazul, și să ia măsurile de rigoare care se impun.