Ce i-a făcut Anamaria Prodan lui Reghecampf în timpul scandalului. Detalii incredibile despre antrenor: „Are un ochi umflat”

Ce i-a făcut Anamaria Prodan lui Reghecampf în timpul scandalului. Detalii incredibile despre antrenor: „Are un ochi umflat”
Am aflat ce i-a făcut Anamaria Prodan lui Reghecampf în timpul scandalului

Ce i-a făcut Anamaria Prodan lui Reghecampf în timpul scandalului? Redacția Playtech va relatat în cursul acestei seri, Anamaria Prodan și Reghecampf au trecut la fapte. Întâlnirea dintre cei doi de la Snagov s-a lăsat cu bătaie și ochi învinețiți, cel puțin așa declară sursele. Informațiile de ultimă oră spun că cei doi sunt deja la sediul poliției din Snagov. Amândoi, conform acelorași surse, sunt ţinuţi în birouri diferite, iar Reghecampf ar avea un ochi umflat. De altfel un echipaj medical a ajuns la secția de poliție pentru a-i verifica pe Reghe si Anamaria Prodan.

Am aflat ce i-a făcut Anamaria Prodan lui Reghecampf în timpul scandalului

Seara de astăzi a devenit una interesantă, prin prisma situației, deloc delicate, derulate între Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Conform unor surse aflate la fața locului, Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf sunt in aceste momente la politia din Snagov.

Primul care ar fi ajuns la secție este chiar Reghe, urmat apoi și de Anamaria Prodan. În acest moment, mai spun aceleași surse, cei doi se acuză reciproc că s-au lovit. Cum era de așteptat, polițiștii verifică la această oră cine are dreptate.

Cum spuneam în introducere, Anamaria Prodan și fostul ei soț sunt ţinuţi în birouri diferite, iar Reghecampf ar avea un ochi umflat. Dar, conform informațiilor, cea care sunase la numărul de urgență 112, era Anamaria Prodan.

Deja s-a luat decizia de către organele de poliție de a se emite ordine de protecție pentru ambele părți, spun cele mai proaspete informații de la fața locului.

Poliţia va emite ordine de protecţie provizorii pentru amândoi

Nu se știe încă, cine pe cine a lovit, dar cert este că cel mai șifonat, se pare că Laurențiu Reghecampf ar fi în tot acest scandal. În zilele următoare se vor afla și motivele reale ale acestui scandal dintre cei doi.

Până atunci, însă, Poliția Snagov a emis un comunicat în care sunt prezentate informațiile, după cum s-au derulat evenimentele:

La data de 23 septembrie a.c., în jurul orei 19:36, la sediu Poliției Stațiunii Snagov s-a prezentat un bărbat, în vârstă de 47. În jurul orei 19:38, s-a prezentat la aceeași subunitate de poliție o femeie, în vârstă de 49 de ani, aceasta în prealabil apelând și numărul de urgență 112. Fiecare în parte, au sesizat la sediul poliției faptul că, a fost agresat fizic, prin loviri, de către celălalt. Au fost deschise două dosare penale. Se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie raportat la lovire sau alte violențe.

La fața locului s-a deplasat un echipaj medical, care a acordat îngrijiri medicale atât bărbatului cât și femeii respective. În cadrul activităților specifice polițiștii din cadrul Poliţiei Staţiunii Snagov au aplicat 2 formulare de evaluare a riscului. În urma aestora au fost emise 2 Ordine de Protecție Provizorii.

În cauză au fost deschise 2 dosare penale, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie raportat la lovire sau alte violențe. În același timp, la sediu Poliției Stațiunii Snagov, un alt bărbat, în vârstă de 47 de ani, a sesizat faptul că, a fost agresat fizic, prin lovire, de către primul bărbat menționat, în acest sens fiind deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și amenințare.”, se arată în comunicatul emis de Poliția Snagov.

Scandalul ar fi pornit din cauza botezului fiului cel mic, Liam

Noi informații încearcă să facă lumină în scandalul anului din showbiz-ul românesc. Conform unor informații, spun cei de la Prosport, totul ar fi plecat de la discuțiile legate de viitorul botez al fiului cel mic, Liam.

Ba mai mult, se pare că Anamaria Prodan este cea care ar fi generat conflictul, sărind la bătaie, după ce ar fi aflat că majoritatea prietenilor comuni vor participa la botezul celui mic.

Inclusiv șoferul ar fi fost lovit de către Laurențiu Reghecampf, în încercarea acestuia de a o apăra pe Anamaria Prodan. Conform informațiilor, șoferul ar fi depus și el plângere la poliția din Snagov.

În același timp Anamaria Prodan spune că există și filmări cu tot momentul scandalului, declarând că „există filmări cu tot ce s-a întâmplat, o să vedeți”. Anamaria Prodan a anunțat că a cerut ordin de protecție, justificarea ei fiind că „Îmi e frică pentru viața mea!”