Surprize, surprize. Anamaria Prodan, cu mâna și piciorul în ghips, la trei zile după bătaia din stradă cu Laurențiu Reghecampf – FOTO

Surprize, surprize. Anamaria Prodan, cu mâna și piciorul în ghips, la trei zile după bătaia din stradă cu Laurențiu Reghecampf - FOTO

Anamaria Prodan este decisă să continue războiul cu Laurențiu Reghecampf. Impresara a fost la Institutul Național de Medicină Legală și și-a scos un certificat medico-legal, în urma scandalului, iar apoi a fost fotografiată la Judecătoria Buftea având mâna și piciorul în ghips. A avut nevoie de ajutor ca să se deplaseze!

Anamaria Prodan, în ghips după scandalul cu Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au bătut în stradă și au ajuns la poliție. Întreg incidentul a fost filmat de șoferul impresarei, dar nu este clar de ce acesta nu a intervenit și nici dacă imaginile oferă perspectiva corectă a ceea ce s-a întâmplat acolo. Un lucru este cert! Cei doi s-au lovit zdravăn și apoi și-au făcut plângeri, iar apoi au ajuns și la spital. Primul a fost Laurențiu Reghecampf.

Antrenorul și-a scos și certificat medico-legal, dar a oferit și probe prin care să arate că nu era băut sau sub influența substanțelor interzise, așa cum l-a acuzat soția cu care se află în proces de divorț. Duminică și-a botezat băiatul și a apărut la eveniment cu ochelari, în speranța că vânătăile de la ochi nu vor fi foarte vizibile.

După trei zile, surpriză! Și Anamaria Prodan a avut nevoie de îngrijiri medicale, așa cum au confirmat oficialii de la Spitalul Florească din București, în exclusivitate pentru playtech.ro. De unele chiar foarte serioase, de vreme ce acum are ghips la mână și picior. Și de susținere la urcarea și coborârea scărilor, de la Judecătoria Buftea, unde a fost la o nouă înfățișare din procesul de divorț. Nu a dat nicio declarație și s-a grăbit să ajungă în fața instanței (VIDEO AICI).

Anamaria Prodan, în ghips după scandalul cu Laurențiu Reghecampf. Captură: România TV

Cum a pornit scandalul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf

Totul a pornit după ce Laurențiu Reghecampf s-a dus la Snagov să-și vadă fiul, conform deciziei tribunalului, doar că acolo s-a întâlnit cu soția. Nu este clar de la ce a pornit conflictul, dar în spațiul public au apărut imagini în care cei doi se lovesc. Ana și Laurențiu au ajuns la poliție și autoritățile au deschis dosare penale și au emis ordine temporare de restricție. Nu este prima oară când merg la secție. Primul episod a fost în luna decembrie anului trecut. Anamaria și-a acuzat soțul de furt.

„Având în vedere informațiile apărute în spațiul public, referitor la 2 plângeri, care ar fi fost depuse de o persoană de sex feminin împotriva soțului, implicată și într-un conflict, din data de 23 septembrie a.c., în Snagov, Compartimentul de Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Ilfov este abilitat să comunice următoarele:

La data de 23.12.2021, la sediu Poliției Stațiunii Snagov a fost înregistrată plângerea prealabilă a femeii respective, formulată prin avocat ales, depusă anterior la Parchetul de pe lângă Judecătoria Buftea și înaintată la Poliția Stațiunii Snagov, prin care persoana vătămată a sesizat aspecte privind comiterea infracțiunii de furt de către soțul ei.

Cauza a fost declinată, prin unitatea de parchet competentă, la Serviciul de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Ilfov, pentru efectuarea de cercetări.

La data de 21 februarie a.c., femeia a depus la sediul Poliției Stațiunii Snagov o plângere penală prealabilă, prin care îl reclama pe soțul său, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de amenințare.

În cadrul activităților specifice efectuate, polițiștii i-au aplicat persoanei vătămate formularul de evaluare a riscului, însă, în cauză, nu a rezultat existența riscului iminent, context în care, nu au fost întrunite condițiile pentru emiterea ordinului de protecție provizoriu, conform legislației în vigoare.

Persoanei vătămate i-a fost înmânat formularul de cerere privind emiterea ordinului de protecție, pentru a-l depune la instanța de judecată, în cazul în care va considera că este necesar și oportun.

Facem precizarea că în această cauză, persoana vătămată a fost citată procedural de 3 ori, la primele 2 citații aceasta comunicând prin avocat că, din diferite motive, nu se poate prezenta, iar în cazul celei de-a treia citație, persoana vătămată a trimis o cerere de retragere a plângerii prealabile formulat anterior împotriva soțului său.

În consecință, dosarul penal a fost înaintat unității de parchet competente, cu propuneri procedurale”, se spune în comunicatul oficial de la IPJ Ilfov.

Scandalul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, în atenția oficialilor de la Neftchi Baku

Laurențiu Reghecampf lucrează la Neftchi Baku în Azerbaidjan, iar filmarea, cu scandalul din stradă, a ajuns și la oficialii clubului. Jurnaliștii din localitate au întrebat dacă există posibilitatea ca tehnicianului să-i fie reziliat contractul.

„După incidentul apărut, clubul l-a contactat, iar Laurențiu Reghecampf ne-a spus că ceea ce s-a întâmplat a fost o chestiune personală, nu ceea ce a apărut în presă. Antrenorul este așteptat să revină la Baku mâine (n.r – pe 26 septembrie)”, este răspunsul primit de sportinfo.az, de la ofițerul de presă al clubului.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf se află în plin proces de divorț după o căsnicie tumultoasă de 15 ani. Instanța trebuie să decisă cine va deține custodia băiatului, dar și cum se împarte averea între cei doi soți.

Urmăriți Playtech.ro și pe