Anamaria Prodan, primele declaraţii după scandalul cu Reghecampf. Ce s-a întâmplat, fapt: „Duhnea a alcool, m-a pus la pământ”

Anamaria Prodan, primele declaraţii după scandalul cu Reghecampf. Ce s-a întâmplat, fapt: „Duhnea a alcool, m-a pus la pământ”
Anamaria Prodan, primele declaraţii după scandalul cu Reghecampf

Anamaria Prodan, primele declaraţii după scandalul cu Reghecampf! Seara declarațiilor continuă, în scandalul Anamaria Prodan și Laurențiu Reghemcapf. La ora la care scriem aceste noi informații, cei doi se află încă la sediul poliției din Snagov. Cu toate astea, Anamaria Prodan este prima care a făcut declarații referitoare la cele întâmplate în vila de la Snagov.

Anamaria Prodan face primele declaraţii după scandalul cu Reghecampf

Așa cum scriam mai devreme, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, sunt protagoniștii scandalului din această seară. Cei doi s-ar fi încăierat la vila lor din Snagov, motivul fiind viitorul botez al fiului cel mic al antrenorului, Liam, conform celor relatate de Prosport.

Cea care suna la 112 să reclame altercația, era Anamaria Prodan, dar primul ajuns la secția de poliție era Reghecampf. Ulterior s-a aflat că, atât Anamaria Prodan, cât și fostul soț, au depus cerere pentru ordin deprotecție.

Polițiștii au demarat deja două dosare penale, luând decizia emiterii celor două ordine. Dar, se pare că prima care a dat declarații de presă, referitoare la conflict, este chiar Anamaria Prodan:

„Laurențiu Reghecampf a venit duhnind a alcool la Poliție, nu vrea să dea probe de sânge. Dacă o să-l vedeți cum arată. Nu se poate să dea buzna prin efracție în casă. A venit, a început să înjure, a dat în nas!

L-a amenințat pe copil, că-l ia cu forța, m-a lovit! A venit să aducă invitația vecinului nostru. Bebeto l-a rugat să plece din casă! M-a lovit peste față. M-a pus la pământ. Pe Eugen, șoferul, l-a tras din mașină, l-a pus la pământ, l-a amenințat cu moartea.

 Am încercat să-l calmez! Atât de mult ne-a înjurat, ne-a amenințat cu moartea, s-a terminat! Dacă încerci să dai în mine? A vrut să mă strângă de gât! A dat în prietenul meu, eu ce să fac? M-a târât, a vrut să dea în mine. Îi face dosar penal. Mi-a spart telefoanele! Avem video și audio, depuse la Poliție!”, a declarat Anamaria Prodan la Realitatea.

Reghecampf la IML cu urme de violență pe față

Se pare că în toată altercația cel mai șifonat a ieșit fostul soț al Anamariei Prodan. Surse de la fața locului spun că acesta va merge la IML, având pe față  urme de violență. La ieșirea de la audieri, Anamaria Prodan, vădit furioasă, a mai declarat în fața presei:

„Dacă este o persoană publică este apărată de unii sau de alţii, pentru că legea nu îşi face cum ar trebui treaba.

Că dacă se întâmpla lucrul ăsta când am făcut prima plângere, că ne temem pentru viaţa noastră nu ajungeam să vină Laurenţiu Reghecampf duhnind a alcool, abia se ţine pe picioare.

Poliţia nu vrea să ia probe de sânge. Toată lumea se uită, zâmbește că noi locuim în Snagov şi suntem celebrități”, a mai spus Anamaria Prodan după audieri.