Anamaria Prodan, noi acuzații îngrozitoare la adresa lui Laurențiu Reghecampf. „Îi amenință mama cu moartea”. Antrenorul, bănuit că a pus microfoane în casă

Anamaria Prodan a promis că nu mai dă declarații, în urma scandalului cu Laurențiu Reghecampf, dar a ieșit rapid din „silenzio stampa”. Și-a acuzat soțul că a amenințat-o cu moartea și că a plătit pe cineva să pună microfoane în casă. Spune că vrea ca instanța să pronunțe divorțul cât mai rapid.

Anamaria Prodan, atac dur la adresa lui Laurențiu Reghecampf

Au trecut trei zile de la scandalul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Cei doi s-au bătut în stradă, iar conflictul dintre ei a fost filmat. Au ajuns apoi la poliție și la spital. Reghe s-a dus la botezul băiatul său cu ochelari care să-i ascundă ochiul umflat, în timp ce Ana a ajuns la spital, iar medicii i-au pus o mână și un picior în ghips.

Agentul FIFA a promis că nu mai dă declarații, dar a ieșit din nou la atac, la adresa soțului ei, într-un dialog cu Luiz Lazarus.

„După atâta vreme vii să-ţi vezi copilul şi stai cu copilul 20 de secunde, dar nu vii cu un pokemon, niciodată cu nimic şi acum vrei copilul. Vrei să îţi sară copilul la tine în braţe când îi înjuri mama, îi ameninţi mama cu moartea. Tu lovești omul care ți-a dăruit un copil și te-a ajutat să îți construiești cariera.

Pe șofer înainte nu îl suporta, acum, domne, este șoferul lui, martorul lui. Ne-a și pus microfoane în casă, la cererea lui”, a declarat Anamaria Prodan.

Laurențiu Reghecampf, acuzat că „a plantat” microfoane în casă

Anamaria Prodan susține că vrea ca instanța să pronunțe divorțul cât mai repede. Procesul este pe rol la Judecătoria Buftea. Mgistrații trebuie să se pronunțe în privința condițiilor în care va fi acordată custodia băiatului, dar și cum se va împărți averea.

Eu sunt calmă, vreau doar să să găsesc o variantă, să divorţăm, să închidem absolut tot fără să anunţăm presa, fără să ştie nimeni pe pământ. S-a terminat tot! Dacă mai prelungim și vorbim, îi va fi rău copilului. Este plin de răutate”, a mai declarat Anamaria.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf sunt căsătoriți aproape 15 ani. Antrenorul are deja o relație cu Corina Caciuc. Cei doi au împreună un copil pe care l-au botezat duminică.

Urmăriți Playtech.ro și pe