09 aug. 2023 | 14:45

Ce s-a ales de Dan Bordeianu şi de soţia lui, Teodora. Decizia luată de cei doi VIDEO

Monden
Ce s-a ales de Dan Bordeianu şi de soţia lui, Teodora. Decizia luată de cei doi VIDEO

Este unul dintre cei mai cunoscuți actori din breasla tânără. Se declară împlinit pe plan profesional, dar și personal, bucurându-se de o familie frumoasă. Dan Bordeianu și partenera lui, Teodora, au luat o decizie surprinzătoare. Deși este foarte apreciat de public, s-a retras din lumina reflectoarelor.

Dan Bordeianu, doar pe scena de teatru

La vârsta de 47 de ani, Dan Bordeianu se declară un om împlinit. Actorul face furori de fiecare dată când urcă pe scenă. Românii îl cunosc încă de pe vremea în care bărbatul juca în telenovele, cum ar fi „Numai iubirea”, „Lacrimi de iubire” și „Iubire ca în filme”.

Așa a ajuns actorul să cunoască celebritatea. Au trecut, însă, aproape două decenii de când a hotărât să renunțe să mai joace în telenovele. Dan Bordeianu și-a continuat cariera pe scena teatrului. Tranziția nu l-a afectat în mod negativ, dimpotrivă, l-a ajutat să își facă un nume în industrie.

„Am ajuns să joc din întâmplare, așa mi-a și plăcut. Nu știu dacă mi-a plăcut atunci sau când mi-am dat seama că sunt bun la asta. Nu am visat să fiu actor, pur și simplu s-a întâmplat. Relația cu meseria mea este serioasă, dar sunt destul de relaxat”, spunea Dan Bordeianu.

Când era mic, la părinți, avea mai multe dorințe privind cariera sa. Inițial, a vrut să fie electrician. Apoi, inginer spațial, pilot de navă. S-a înscris și la facultatea de drept, însă în primul an și-a dat seama că materiile erau prea dificile și nu i se potriveau.

El și Teodora s-au mutat din București

În ultima perioadă, Dan Bordeianu s-a retras din lumina reflectoarelor. Își face apariția cu entuziasm în fața românilor doar când urcă pe scena de teatru. În afara acestor momente, actorul își trăiește viața personală discret și nu își expune familia în fața camerelor foto și video.

Deși este extrem de apreciat de public, dar și de colegii de breaslă, Dan Bordeianu și partenera lui, pe nume Teodora, au decis să se mute din București. Actorul pare că a vrut să trăiască liniștit, departe de aplauzele publicului, astfel încât a decis să se mute la țară, iar soția lui a fost de acord.

Dan Bordeianu și Teodora trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai mulți ani. Cei doi parteneri s-au căsătorit în anul 2015, evenimentul fiind unul foarte discret. Chiar actorul a mărturisit că a vrut ca totul să se întâmple departe de camerele foto ale paparazzilor – și i-a reușit!

În ciuda faptului că este celebru, Dan Bordeianu își trăiește viața personală în liniște. El și Teodora, partenera sa, au împreună o fetiță de aproximativ șase ani.

Digisport.ro
”Acord impresionant de divorț!” La despărțire, primește o sumă uriașă lunar, pe viață. Și ceva în plus
Stirile PROTV
O româncă nu a mai suportat viața în Germania și s-a întors acasă. „Nu vreau copiii mei să facă parte din acest sistem”
PlaySport
ĂSTA e apartamentul INDECENT al lui Țiriac! E cât 10 terenuri de tenis și are pat cât o „garsonieră”, de 16 metri pătrați, tapițat cu piele de elefant
Ego.ro
Tortul de la botezul fiului Vlăduței Lupău, DISTRUS cu ciocanele! Ce s-a întâmplat
ProActual
Marea campioană a României e gravidă! A făcut anunțul la un an după ce i-a „furat” iubitul altei sportive
EVZ.ro
Bătălia de la Nasiriya și Nicolae Ciucă. Cine a mințit: MApN sau Recorder?
Spynews.ro
Michele Morrone, comportament controversat în timpul vizitei în România! A dat cu piciorul într-o mașină în care se afla o echipă de paparazzi și a arătat și gesturi obscene jurnaliștilor / PAPARAZZI
PRO TV
Îl recunoști? Tatăl lui a fost cel mai ”huiduit” star în România, iar mama - una dintre cele mai frumoase femei de la Hollywood
Adevarul
„O industrie-cheie”. Țara care vrea să concureze cu SpaceX în domeniul transportului spațial
BZI.ro
Elena Merișoreanu a ajuns pe perfuzii! Ce a pățit îndrăgita cântăreață
Sport.ro
FOTO Imaginile "interzise" cu Ivana Knoll, într-un costum de baie aproape inexistent. Fanii au reacționat imediat
Viva.ro
Adevărul din spatele Internetului! Cum arată Denise Rifai fără machiaj și filtre de înfrumusețare. Fanii abia au recunoscut-o în fotografia de la plajă
Parteneri
Cine este românca care ar fi fost ucisă în atacul armat din SUA. Preda matematica la liceu și era apreciată de toată lumea
Redactia.ro
Plecare neașteptată din echipa „Neatza cu Răzvan și Dani”. Și-a dat demisia, iar anunțul a luat prin surprindere pe toată lumea: „Da, am plecat”
Click.ro
„Nu merită, sincer. De asta mergem în alte țări”. De ce sunt nevoiți absolvenții străini de medicină să plece din România
Digi24
Andreea Bălan, în costum de baie MINUSCUL! A arătat aproape TOT: Poze INCENDIARE
Vocea.biz
Toată în ROZ, la 56 de ani! Fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf, apariție de senzație! FOTO
Unica.ro
Obiceiurile alimentare bizare ale lui Nicolae Ceaușescu. Elena uimea cu desertul
EVZ.ro
Ce se întâmplă între Marina Almășan și Georgică Cornu. Ce au discutat avocații celor doi în particular
Spynews
Amenzi între 1.000 si 5.000 de lei sau muncă în folosul comunităţii. Părinții sunt obligați să semneze
Capital.ro
Întâlnire tensionată între J.LO și Ben Affleck, după ce și-au anunțat divorțul! Unde au fost surprinși: „O tortură pentru ea”
Avantaje
TRUMP, o primă VICTORIE. Kamala i-a ACCEPTAT condițiile
Mediaflux
Michele Morrone, comportament controversat în timpul vizitei în România! A dat cu piciorul într-o mașină în care se afla o echipă de paparazzi și a arătat și gesturi obscene jurnaliștilor / PAPARAZZI
Spynews.ro
Planta menționată în Biblie, recunoscută pentru capacitatea sa de a contribui la „purificarea trupului, a sufletului și a minții"
Realitatea.net
Cu ce se ocupă Maria de la Insula Iubirii în prezent. Cum își câștigă banii și ce loc de muncă ar avea fosta iubită a lui Dany Boy
Antena 1
Câți bani vor primi în plus românii cu pensii mici după marea recalculare. Anunțul făcut de șeful Casei de Pensii
Impact.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro