Cum arată acum și cu ce se ocupă Dan Bordeianu. Fostul iubit al Adelei Popescu și-a schimbat complet viața după ce s-a retras din showbiz

Cum arată acum și cu ce se ocupă Dan Bordeianu. Fostul iubit al Adelei Popescu și-a schimbat complet viața după ce s-a retras din showbiz
Cum arată și cu ce se ocupă Dan Bordeianu? Viața sa este total schimbată?

Cum arată viața de acum a cunoscutului Dan Bordeianu. Acesta a renunțat deja de ani buni la burlăcie și și-a făcut o familie. Cum s-a schimbat artistul după ce s-a retras din showbiz?

Cum arată acum Dan Bordeianu?

Dan Bordeianu a devenit cunoscut odată cu apariția sa în celebrele telenovele de pe postul Acasă. Actorul a fost atunci în atenția publicului și datorită Adelei Popescu, cea cu care a continuat povestea de dragoste dincolo de camerele de luat vederi. Din păcate, deși păreau un cuplu sudat, soarta a decis ca ei să plece pe drumuri separate.

Cu toate că Adela își găsise de mult jumătate, pe Radu Vâlcan, cel care avea mai târziu să-i dăruiască doi copii, Dan rămăsese singur. După despărțirea de prezentatoarea de televiziune, actorul a profitat la maximum de burlăcie până când a găsit-o pe Teodora, cea care l-a făcut tată pentru prima oară. Acum, vizibil schimbat de ani, poartă tot timpul barbă, a albit și a ales o viață liniștită, în detrimentul distracțiilor din tinerețe.

Cum arată acum viața lui Dan Bordeianu?Cum arată acum viața lui Dan Bordeianu?
Cum arată acum viața lui Dan Bordeianu?

„Simţeam că rămăsesem bărbatul din fa­milie”

„Acolo e casa, acolo locuim. Cu fabuloasa mea soţie, Teo­dora, cu magnifica mea fiică, Maria, cu cea mai re­laxată fiinţă de pe pământ, motanul Ariel – şi el salvat de la moarte precum lemnele mele. Îmi pla­ce casa noastră de la Brăneşti. A fost ini­ţial cons­truită de tata, între 1980 şi 1990. Încet, piatră cu piatră. Tata s-a stins în 1997, dar eu am refuzat să o vindem, chiar dacă sora mea şi ma­ma parcă asta vo­iau. Simţeam că rămăsesem bărbatul din fa­milie, că trebuia să am grijă de ele, dar nu am vrut să vând. Cu banii de student am început să reno­vez casa, iar când lucram în televiziune, chiar mi-a mers mai bine şi am putut să o pun la punct. Apoi am hotărât să mă mut în ea, am mărit-o treptat, m-am jucat cu arhitectura, cu designul, iar azi încă tot nu mă satur să mă uit în jur şi să mă minunez. Îmi place. Sunt foarte norocos”
Dan Bordeianu

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI