Ce mașină ieftină conduce Emma Răducanu deși e imaginea Porsche. Vei rămâne uimit să vezi ce marcă și model preferă FOTO

Ce mașină ieftină conduce Emma Răducanu deși e imaginea Porsche. Vei rămâne uimit să vezi ce marcă și model preferă FOTO
Emma Răducanu este imaginea faimoasei mărci de automobile Porsche, lucru ce nu o împiedică să folosească o mașină mult mai ieftină

Ce mașină ieftină conduce Emma Răducanu deși e imaginea Porsche. Jucătoarea britanică cu origini românești se pregătește să ia startul la Wimbledon, locul unde, anul trecut, a început ascensiunea sa pe firmamentul tenisului  mondial. Deși n-a mai obținut rezultate relevante după ce a câștigat US Open 2021, sportiva de 19 ani a adunat deja o avere din contractele de sponsorizare cu companii faimose. Dar Emma Răducanu a rămas cu picioarele pe pământ, lucru dovedit și de automobilul pe care-l conduce.

Ce mașină ieftină conduce Emma Răducanu deși e imaginea Porsche

Ce mașină ieftină conduce Emma Răducanu deși e imaginea Porsche. Jucătoarea britanică a uimit lumea tenisului după ce a câștigat, anul trecut, OS Open, venind din calificări. Ascensiunea ei începuse la Wimbledon, unde a ajuns în optimi, după ce a eliminat-o în turul 3 pe Sorana Cîrstea.

Dar Emma Răducanu se confruntă în acest sezon cu numeroase probleme medicale. Acestea au obligat-o să abandoneze în multe turnee, precum cel de la Nottingham, la debutul sezonului pe iarbă, lucru ce a împiedicat-o să joace și la Birmingham.

„A fost dezamăgitor să fiu eliminată săptămâna aceasta din cauza unei accidentări și, din păcate, nu voi mai putea juca la Birmingham.

Aștept cu nerăbdare să revin curând pe terenul dejoc pentru a mă bucura de restul sezonului pe iarbă”, a transmis Emma Răducanu, potrivit BBC.

Vei rămâne uimit să vezi ce marcă și model preferă

Emma Răducanu n-a mai avut rezultate pe teren, după US Open, dar a devenit una dintre cele mai căutate sportive de marile companii pentru a deveni imaginea lor. Britanica a încheiat contracte de sponsorizare cu firme ca Dior, Tiffany, Evian, British Aiways sau Vodafone, lucru ce i-a adus o adevărată avere.

De curând, Emma Răducanu a devenit și ambasadorul faimosului brand Porsche. Se știe că sportiva iubește viteza încă din copilări, când a practicat motocros și karting.

„Porsche este una dintre mărcile pe care le-am iubit întotdeauna, încă din copilărie. Unul dintre primii mei antrenori de tenis conducea un 911. Ori de câte ori veneam la antrenament dimineața, îi vedeam mașina, o admiram și visam să stau într-o zi în propriul meu Porsche.

Este foarte important pentru mine să lucrez cu parteneri și mărci de care mă simt cu adevărat pasionată și cu care mă identific. Acest parteneriat cu Porsche este incredibil și, evident, sunt foarte încântată să văd ce fel de lucruri interesante putem face pe viitor”, a scris Emma Răducanu, pe contul său de Instagram.

E pasionată de cursele moto și auto

În ciuda acestor lucruri, Emma Răducanu a arătat că a rămas o persoană modestă, cu picioarele pe pământ. Publicația Daily Mail a publicat fotografii în care Emma folosește nici mai mult nici mai puțin decât un autoturism Dacia Sandero. Mașina fabricată și în România este una dintre cele mai ieftine din Regatul Unit, având un preț de 9.300 de euro.

„Deşi are destui bani ca să îşi cumpere orice maşină doreşte, campioana de la US Open Emma Răducanu este mândra posesoare a unei Dacia Sandero de cinci ani. Ea a fost văzută îmbrăcată în ţinută de sală în timp ce se urca în una dintre cele mai ieftine maşini din Marea Britanie”, a precizat Daily Mail.

Emma Răducanu este o împătimită a curselor moto, dar auto, ea urmărind de la fața locului, anul trecut, cursa de la Silverstone din cadrul Formulei 1. Mai mult, presa britanică a speculat că ar avea o relație cu italianul Fabio Quartararo, nimeni altul decât campionul mondial de la MotoGP.

Sursa foto: Instagram/Emma Raducanu